SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Görev Başındayız'

A- A+ PAYLAŞ

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, terörle mücadele kapsamında alınan önlemleri yerinde görmek için bölge illerini ziyareti kapsamında Malatya'ya geldi. Orgeneral Başbuğ "Biz Türk Silahlı Kuvvetleri olarak terörle mücadele kapsamında da elbette görevimizin başındayız ve Türk Silahlı Kuvvetleri olarak terörle mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz" dedi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Avni Atilla Işık ile birlikte 2. Ordu Komutanlığı karargahının bulunduğu Malatya'ya geldi. Başbuğ, beraberindeki 2 Kuvvet Komutanı ve 2. Ordu Komutanı Orgeneral Nejdet Özel ile birlikte Vali Ulvi Saran’ı makamında ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Valilikte yaptığı açıklamada, "Değerli arkadaşlarım, Kara Kuvvetleri Komutanı ve Jandarma Genel Komutanı ile beraber bugün sabah Malatya'ya geldik. Geliş amacımız, özellikle 2. Ordu ve 3. Ordu sorumluluk bölgesinde içinde bulunduğumuz süreçte, yaşadığımız süreçteki terör durumunu değerlendirmek. Bu arada bu kapsamda, terörle mücadele kapsamında birlikler tarafından alınan tedbirler hakkında görüşme, ayrıca önümüzdeki süreçte alınması gerekli olan tedbirler üzerinde de yine arkadaşlarla görüşmeler yapacağız. Bu amaçla bugün buraya geldik. Biz Türk Silahlı Kuvvetleri olarak terörle mücadele kapsamında da elbette görevimizin başındayız ve Türk Silahlı Kuvvetleri olarak terörle mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız