SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görev Bilinciyle Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:54:54
A- A+ PAYLAŞ

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum örgütlerine ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Hakan İnci, Derme Sulama Birliği’ni ve Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’nı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. 

CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ile parti yöneticilerinin de katıldığı Derme Sulama Birliği ziyaretinde konuşan birlik başkanı Abdullah Polat, CHP’li İnci’ye büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı sürecinde başarılar dileyerek, “İnşallah Malatya’mıza hayırlı işler yaparsınız. Biz bir hizmet kuruluşuyuz. Siyasilerimizden, belediye başkanlarımızdan hizmet bekleyen insanlarız. İnşallah iyi bir yere gelir, bize de yardımcı olursunuz, önce Allah bize yağmur verir, sonra da siyasilerimiz bize yardım eder, biz de çiftçilerimize yardımcı olmaya çalışırız” şeklinde konuştu. 

“KÖYLERİN SORUMLULUĞUNU DA ALIYORUZ”

Kendilerini kabul ettiği için Polat’a teşekkür eden CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci ise yaptığı açıklamada, sivil toplum örgütlerinin önemine değinerek, şöyle konuştu: “Biz göreve geldiğimizde alacağımız her kararda, içerik olarak, hangi sivil toplum örgütünü, hangi birliği ilgilendiriyorsa onları da bu kararın içine katacağız. Önce onlarla görüşerek daha sonra belediye meclisinden geçmesini sağlayacağız. Başkanımızın belirttiği gibi biz de çiftçi kökenliyiz. Artık bir büyükşehir adayı sadece Malatya merkezi ile sınırlı değil, A’dan Z’ye bütün köylerimizin ve ilçelerimizin de her türlü sorununda muhatap olacak, vebal alacak bir konuma geliyoruz. Dolayısıyla bu görev bilinciyle çalışacağımızın sözünü veriyorum.”

BAKKALLAR ODASI’NA ZİYARET 

CHP’li Hakan İnci, Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’nı da ziyaret ederek göreve seçilen oda başkanı Mustafa Murat’a başarılar diledi. Esnaf odalarının temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunmak amacıyla önceki hafta düzenlediği toplantıya katıldıkları için oda başkanı Murat’a teşekkür eden CHP’li İnci, sivil toplum örgütlerine büyük önem verdiğini vurgulayarak, “Esnaflarla ilgili alacağımız kararlarda esnaf odalarının görüşünü mutlaka alacağız” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Murat ise yaptığı değerlendirmede, İnci’ye seçimde başarılar diledi. Ziyarette esnafların sorunları ele alınarak görüş alışverişinde bulunuldu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız