SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görev Dağılımı Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:44:34
Görev Dağılımı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü’nde yönetim görev dağılımını gerçekleştirdi. 

Malatya Amatör Küme’de yaşadığı sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Malatya İdmanyurdu’nda hafta sonunda yapılan olağanüstü genel kurul sonrası yeni yönetim çalışmalarına başladı. Görev dağılımı sonrası teknik sorumluluk görevine Mehmet Yaşareş getirildi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kulüp Başkanı Bahri Dönmez, Malatya İdmanyurdu’nun köklü bir kulüp olduğunu belirterek, takımı ayağa kaldırmak için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. Malatya amatör futboluna renk katacaklarını kaydeden Dönmez, amaçlarının Malatya amatör futboluna katkı sağlamak olduğunu belirtti. Dönmez, Malatya amatöründe Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü’nün önemli bir yeri olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: 

“Malatya İdmanyurdu, Malatya amatör sporuna her zaman katkı sağlamış ve renk katmıştır. Ancak gelinen süreçte takımımız, her amatör spor kulübünün yaşadığı sorunlarla karşı karşıya kalarak, liglere girememiş. Amacımız en kısa sürede takımı toparlayarak, Malatya amatöründe yeniden mücadele etmektir. Yönetim olarak büyük bir özveriyle çalışmalarımıza başladık.”

Bahri Dönmez başkanlığındaki yönetimde kurulunda görev dağılımı şöyle oluştu: 

“Metin Türkoğlu-Başkan Yardımcısı, Levent Gür-Genel Kaptan. Bülent Korkmaz-Muhasip, Aziz Gümüştekin-İdareci, Hacı Ahmet Canberk-Basın Sözcüsü ve Önder Özer-Alt Yapı Sorumlusu.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız