SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görev Dağılımı Yaptılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:17:52
Görev Dağılımı Yaptılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Basın Sözcüsü Kadircan Esen, Malatya Yeşilyurtspor olarak iyi bir yapılanma içerisine girdiklerini söyledi. 

Esen, İl Özel İdarespor'un bundan sonraki süreçte Malatya Yeşilyurtspor olarak yoluna devam edeceğini belirterek, "Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'ın desteğiyle Malatya Yeşilyurtspor olarak kongremizi yaptık. Kongre sonrası kulüp olarak kurumsallaşma çalışmalarına başladık. Bizim için en önemli olan şey tesisleşme idi. Yakınca'da tesis binamızı oluşturduk" dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Esen, "İç transferde anlaşmak istediğimiz oyuncularla ön görüşme yaptık ve hepsiyle anlaşmaya vardık. Bunun yanında takıma katacağımız bazı isimlerde var. Teknik heyet noktasında da görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa süre içerisinde transferi tamamlayıp, yeni sezona hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

Esen, kulüp olarak sadece futbol değil salon sporlarına da önem vereceklerini belirterek, "Malatya Yeşilyurtspor olarak bu sezon BAL Ligi'nde Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Ancak kulüp olarak sadece futbola değil, salon sporlarına da büyük önem vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Malatya Yeşilyurtspor'da görev dağılımı yapıldı. Dursun Cumali Sucu başkanlığındaki Malatya Yeşilyurtspor'da görev dağılımı şöyle oluştu; Şahin Özer-Kulüp 2. Başkanı, Hacı Şaban Sağlam-Genel Sekreter, İbrahim Degiz-İdari ve Mali İşler Sorumlusu, Eyüp Bolat-Futbol Şube Sorumlusu, Murat Karapınar-Altyapı Sorumlusu, Kadircan Esen-Kulüp Basın Sözcüsü, Bekir Karakuş-Proje Sorumlusu, Alparslan Zarıçlar-Spor Branşları Sorumlusu, Ali Palancı-Tesisler Sorumlusu, Mehmet Karaman-Yönetim Kurulu Üyesi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız