SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görev Değişimi Olabilir, Normaldir"

0
Güncellendi - 2016-05-18 02:37:15
A- A+ PAYLAŞ

  • Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, Emecen'in görevden ayrılması ve bazı görevden almaların olabileceği  yolundaki iddialarla ilgili konuştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ‘Malatya Belediyesi kişilere endeksli bir kurum değil. Zaman içinde belediyede görev değişiklikleri normaldir” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Genel Sekreter Arif Emecen’in (fotoğrafta soldaki) geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılması ve son günlerde kulislerde konuşulan ‘Belediyedeki üst düzey yönetici kadrosunda revizyona gidileceği’ yönündeki iddialara ilişkin bir soruyu yanıtladı.

“Zaman zaman görev değişikliği normal”

Malatya Belediyesi’nin kişilere endeksli olmadığını, zaman içinde görev değişiminin normal olduğunu kaydeden Başkan Çakır, “Biz göreve bir ekip olarak geldik ve geleceğe dair ortaya koyduğumuz plan- projelerle Malatya’da büyük bir değişim gerçekleştirdik. Elbette bu süreç içerisinde görev değişimi olabilir. Bunlar normaldir. Çünkü Malatya Belediyesi kimsenin tapulu malı değil, ne bana ne de bir başkasına endeksli olamaz” dedi.

Görevinden ayrılan Genel Sekreter Yardımcısı Arif Emecen’in kendi kararıyla görevinden ayrıldığını ifade eden Çakır “Belediyecilik hizmetleri bir ekip işidir. Arif Bey de kaldığı süre içerisinde çok büyük katkılar sağladı. Belki böylesi Arif Bey için de hayırlı olur” yorumunda bulundu.

“Başka görev değişikliği yok”

Öte yandan bir süredir gerek MASKİ’de gerekse Belediye’de ve bağlı şirketlerde daire başkanlığı, genel müdür ve genel müdür yardımcılığı gibi üst düzey kadroda ciddi değişiklikler yapılacağı, büyükşehir statüsünün üzerinden iki yıl geçmesine rağmen başarısız olan bazı birimlerin yöneticilerinin görevden alınacağı ileri sürülüyor.

Başkan Çakır ise bu iddialar karşısında, “Genel Sekreter dışında şu anda Malatya Belediyesi’nde bir görev değişikliği veya görevden alma yok” dedi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

çakıremecen

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Cem cem (7 yıl önce)
    Başkan ve avanelerinin bilerek birilerinin cebine para kazandırmaktan başka birşey yapmadı zeki sarılar ve arif emecen bu paralar ile üç malatya daha yapılırdı. Ama bu zevatlar işçinin hakkını yemeye devam ediyor. Çalış mesai yok sen çok fazla oldun belediyenin mali gücü yetmiyor emekli ol belediye bu üç zevat yüzünden buhallerde
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (7 yıl önce)
    Ahmet Çakır a da görev değişikliği zamanı geldi bence. Helva işine geri dönsün.Ve sadece helva yapsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Selçuk (7 yıl önce)Abdullah isimli kullanıcı yorumuna
    Tabi büyüyen gelişen bi malatya olması sizi rahatsız ediyo olabilir lakin başkanımızın verilen görevi hakkıyla yerine getirdiği kanatindeyim.Sosyal belediyecilikte önemli adımlar atıldı tabi siz at gözlügüyle baktıgınız için bişey diyemem
    0
    0
    Yanıtla