SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görev Gökhan'da Ama..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da Kadir Özcan'la yolların ayrılmasından sonra yeni bir teknik direktör bulununcaya kadar, teknik heyetin başına Osman Gökhan'ın getirildiği kulüp internet sitesinde yeralırken, iha'nın haberine kaynaklık eden Basın Sözcüsü Cebrail Mungan, Gökhan'ın "geçici" olmadığına dair ifadeler kullandı.

SİTEYE GÖRE "GEÇİCİ"
Bu konuda, kulübün resmi sitesinde şu bilgi verildi:

"Malatyaspor'da Kadir Özcan ile yolların ayrılmasından sonra yeni teknik direktör arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Kulüp yönetimi, yeni teknik direktör bulunana kadar teknik heyetin başında Osman Gökhan'ın olacağını açıkladı.

Malatyaspor takımı, yeni teknik direktör bulunana kadar Osman Gökhan'ın sorumluluğunda ve Futbol Şube Sorumlusu Ayhan Akman'ın gözetiminde çalışmalarını sürdürecek."

İHA'NIN HABERİ..
Bu arada, İhlas Haber Ajansı ise, konuya ilişkin olarak şu haberi geçti:

"Malatyaspor basın sözcüsü Cebrail Mungan, İstanbulspor'da teknik direktör Erol Tok'un yardımcılığını da yapan Osman Gökhan'ın Malatyalı olduğunu belirterek, 'Hocamız ile anlaştık ve takımın başına geçti. Eğer beğenirsek ve takımı başarıya götürürse önümüzdeki sezon için de anlaşırız'dedi.

Osman Gökhan'ın yardımcılıklarını altyapı teknik sorumlusu Ergün Albayrak, altyapı antrenörleri Cihangir Meriç ve Süleyman Kale'nin yapacakları kaydedildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız