SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görev İçin Yönetime Teşekkür

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Hayati Palancı'nın istifasıyla boşalan teknik direktörlüğe getirdiği İsmail Kartal ile sözleşme imzaladı.

Kulüp İdari Binası’nda düzenlenen törende konuşan İsmail Kartal “Bu göreve getirildiğim için Malatyaspor yönetimine teşekkür ediyorum. Malatya’da çok sevdiğim aile dostlarım var onlarda benim buraya gelmeme çok sevindiler.

Malatyaspor bu ligi hak eden bir takım değil. Malatyaspor’un yeri Süper Lig. Hep beraber birliktelik sağlayarak bunu başaracağız. Yönetimiyle, teknik ekibi ile ve basınıyla birlikteliği sağlayarak tekrar yerimiz olan Süper Lig’e çıkmak için mücadele edeceğiz.

İlk yarıda kalan maçları ne kadar az kayıpla atlatırsak bizim için iyi olur. İkinci devre ise eksiklikleri gidererek çok daha iyi bir Malatyaspor olacağız. Önümüzde Gençler Birliği OFTAŞ maçı var. Bu maç çok önemli. Rakip çok koşan ve iyi toplar yapabilen bir takım. Takımı ben çok iyi tanıyorum ama bizde de maçın kaderini değiştirebilecek kaliteli oyuncular var” dedi.

Kartal, kadro dışı bırakılan Celil Sağır ve Şenol Yavaş için yönetim kurulu ile görüştüğünü, Pazartesi günü tekrar bir araya gelip ayrıntılı görüşme yapacaklarını söyledi. Kartal “şu an acele karar verip yanlış şeyler yapmak istemiyoruz. Ayrıntıları konuşarak karara bağlayacağız” dedi.

Kartal, Malatyaspor’un Süper Lige çıkmaması için bir neden bulunmadığını sözlerine ekledi.

Malatyaspor Başkan Yardımcılarından Mehmet Orhan imza töreninde yaptığı konuşmada “Bir hafta içerisinde Malatyaspor kulübünde çok hızlı değişimler oldu. Hayati Palancı’nın görevi bırakmasının ardından boşalan teknik adam yerine İsmail Kartal hocamızla bir yıllık anlaşma yaptık. İlk antrenmanına bugün (Perşembe) başladı. Gençlerbirliği Oftaş maçında takımın başında olacak. Yeni hocamızın gelmesiyle birlikte takıma yeni bir hava geldi. Bu hafta oynanacak karşılaşmayla birlikte bir seriye başlayarak hedefe gitmeyi istiyoruz. Tüm camiaya hayırlı olsun” dedi.

YENİ TEKNİK KADRO
Kartal’ın yardımcılıklarını Şenol Odabaş (kaleci antrenörü) ve Serhat Pekmezci yapacak.

Teknik adamların özgeçmişleri şöyle:

İsmail Kartal: 15 Haziran 1961 İstanbul doğumlu. Sarıyer, Gaziantep, Fenerbahçe ve Denizlispor takımlarında oynadı. Fenerbahçe alt yapısında ve Karabükspor, Sivasspor, Mardinspor ve Altay takımlarında teknik adam olarak çalıştı. 6 kez A, 2 kez Ümit Milli oldu. Ümit milli formayla 1 gol attı.

Şenol Odabaş: 16 Kasım 1962 Giresun doğumlu. Görelespor, Giresunspor, Samsunspor, Ankaragücü, Gaziantep, Düzce, Tarsus ve Zeytinburnu takımlarında oynadı. Vanspor ve Fenerbahçe’de antrenör olarak çalıştı. 2 kez genç milli oldu.

Serhat Pekmezci: 1977 İzmit doğumlu. İzmirspor, Denizli, Yeni Salihli, Akhisar Belediyespor ve Bergama takımlarında oynadı. İzmirspor, Altay ve Vestel Manisaspor’da antrenörlük yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız