SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görevden Alınanlar Direnince!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Doğanşehir İlçe Teşkilatı görevden alındı.

CHP Genel Merkezi tarafından Doğanşehir İlçe Başkanı Basri Polatı'ın görevden alındığı, yerine de Aydın Aydın'ın getirildiği açıklandı. Avukat Esengül Lüle ve Avukat Eylem Kulkıra aracılığı ile yapılan tebligatı CHP Doğanşehir İlçe Başkanı Basri Polat kabul etmedi.

Polis kanalıyla parti binasını boşaltacaklarını söyleyen Avukat Esengül Lüle'ye partililer tepki gösterdi. Parti binasına gelen avukat Mehmet Miran, partiyi boşaltmanın yasal olmadığını belirtti.

CHP Doğanşehir ilçe binasında yaşanan tartışmalar üzerine avukatlar Esengül Lüle ile Eylem Kulkıra, Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu.

CHP'de yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulunan Basri Polat, parti iç tüzüğünün, "Kongre takvimi süresince genel sekreterliğin bilgisi olmadan il yönetim kurulları, ilçe yönetim kurullarını görevden alamayacaklardır" maddesi uyarınca kimsenin yönetimini görevden alamayacağını bildirdi. Merkez Yönetim Kurulu'nun, Parti Tüzüğü'nün 40 ve 43. maddelerini göstererek kendilerini görevden alamayacaklarını ileri süren Polat, yürütmeyi durdurma kararı için mahkemeye başvuracağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız