SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görevden Alındı

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Demir Yolları Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Fikret Şinasi Kazancıoğlu’nun üçlü kararname ile görevinden alındığı öğrenildi.

Ulaştırma Bakanlığı’nın Resmi Gazete’nin bugünkü (12 Ekim) tarihli nüshasında yayımlanan görevden alma kararında ‘’Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı Fikret Şinasi Kazancıoğlu'nun başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındığı’ duyuruldu. Aynı kararda Fikret Şinasi Kazancıoğlu’nun yerine İsmet Duman atandığı bildirildi.

Makine Yüksek Mühendisi olan Fikret Şinasi Kazancıoğlu 1987 yılında Malatya TCDD 5. Bölge Başmüdürlüğü’nde mühendis olarak başladığı mesleki kariyerinde 2002 yılında DDY İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılığı’na atanmış, aynı yılın Aralık ayından görevden alınmış, ancak mahkeme kararıyla 2003 yılı Mayıs ayında görevine iade edilmişti.

Mahkeme kararı ile görevine döndüğü 2003 yılından bu yana DDY İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı görevini yürüten Fikret Şinasi Kazancıoğlu 22 Temmuz 2007 milletvekili genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden 1. sırada Malatya Milletvekili adayı olarak seçimlere girmiş, ancak seçilememişti. Kazancıoğlu seçimden sonra görevine dönmüştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız