SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görevden Alındı, Yine Seçildi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ziraat Odası'nda, bir süre önce genel merkez tarafından görevden alınan Enver Budan yeniden başkanlığa getirildi.

Malatya Ziraat Odası'nın feshedilen yönetim kurulu ve meclis üyelikleri için oda binasında seçim yapıldı. Seçimde ilk olarak odanın 21 üyeden oluşan oda meclisi için oy kullanıldı.

Oda meclisi üyeliği için eski başkan Enver Budan ve Bayram Polatbaş tarafından iki ayrı liste hazırlandı. Toplam 56 delegeden 54'ünün oy kullandığı oda meclisi seçiminde Enver Budan'ın listesi 29 oyla yeniden seçilirken, diğer liste ise 25 oy aldı.

Oda meclisi üyeleri, daha sonra kendi arasında yönetimi seçti. Enver Budan yeniden başkanlığa getirilirken, yönetim kurulunda Ramazan Coşkun, Hasan Basri Sulçek, İbrahim Acar, Kemal Yıldırım, Mehmet Kalkan ve Hıdır Aksu yer aldı.

Malatya Ziraat Odası Meclisi'ne seçilen üyeler ise şöyle:

"Muharrem Ekici, Kadir Akdağ, Mehmet Sarıgül, Ali Seydi Fındıklı, Mustafa Kan, Hüseyin Güler, Ziya Gülhan, Vahap Alagöz, Abdulkadir Gündüz, Cumali Arıkan, Bayram Şahin, Yakup Ateş, Cumali Ekin, Ali Yağlıca, Ramazan Coşkun, Hasan Basri Selçuk, Enver Budan, Mehmet Kalkan, Kemal Yıldırım, İbrahim Acar ve Hıdır Aksu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız