SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görevden Alındı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin Hukuk İşleri Müdürlüğü'nde görev değişikliği. Akın döneminde "özel işlem"le asaleten müdür yapılan Avukat Gülay Dolanbay Zengin (fotoğraftaki)'in görevden alındığı, bu göreve "tedviren" Avukat Sevda Göktolga'nın atandığı öğrenildi.

Malatya Belediyesi'ne, Mehmet Yaşar Çerçi döneminde hukukçu olmasına rağmen memur olarak giren, Cemal Akın döneminde de vekaleten Hukuk İşleri Müdürlüğü görevine getirilen, müdürlük sınavına girmediği için uzun süre bu göreve asaleten ataması yapılayaman Gülay Dolanbay Zengin, Akın'ın görev süresinin son aylarında, "kısa bir süreliğine" Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiş, bu atama nedeniyle "müdürlüğe asaleten atanabilme" koşulları oluşturulduğu için daha sonra Hukuk İşleri Müdürü yapılmıştı.

Zengin'in, Malatya Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü görevinden alınarak belediyenin, işlevi bilinmeyen APK (Araştırma Planlama Koordinasyon) birimine verildiği, yerine ise "tedviren" belediyenin bir diğer "memur" avukatı olan Sevda Göktolga'nın getirildiği bildirildi.

Sevda Göktolga'nın eşi Oğuzhan Göktolga'nın da, Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu döneminde üniversiteden Malatya Belediyesi'ne geçtiği, belediyede Strateji Müdürü olarak görev aldığı, Hilmioğlu'nun görevden ayrılmasından sonra üniversiteye geri döndüğü öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız