SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görevden Alındılar

0
Güncellendi - 2016-08-03 02:51:46
Görevden Alındılar
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) kendi bünyesine sızıp sızmadığını tespiti için önceki gün düğmeye basmış, bu bağlamda soruşturmanın sağlıklı işlemesi için MHK, PFDK, Tahkim ve Temsilciler Kurulu başta olmak üzere tüm kurulların başkan ve üyelerinin yazılı istifası istenmişti.

TFF’de görev alan 2 bin 800 kişinin listesi araştırma için İçişleri Bakanlığı’na yollanırken ilk büyük deprem Kuddusi Müftüoğlu’nun başkanlığını yaptığı Merkez Hakem Kurulu’nda yaşandı. Milli İstihbarat Teşkilatı’ndan gelen raporda 9 üyesinin 5’inde örgüt bağlantısı tespit edilmesi üzerine MHK üyelerinin istifaları federasyon tarafından yürürlüğe konuldu. MHK yönetiminde Malatyalı eski Süper Lig hakemi Zafer Demir’de yer alıyor.

Yapılan açıklamada “TFF Yönetim Kurulu, istifasını sunan kurullar arasında yer alan Merkez Hakem Kurulu’nun başkan ve üyelerinin istifalarını görülen lüzum üzerine kabul etmiştir” denildi.

İŞTE GÖREVDEN ALINAN MHK YÖNETİMİ

Kuddusi Müftüoğlu

Bünyamin Gezer

Erdal Güleç

Sadettin Güler

Zafer Demir

Yıldıray Arslan

İsmet Cengiz

Hakan Özkan

Hikmet Öksüzoğlu

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız