SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görevden Alındılar

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediyesi bünyesinde uzun süredir yapılması beklenilen görevden almalar başladı.  Bu çerçeve de ilk olarak Park Bahçeler Müdürü Hakan Yılmaz ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Cumali Çelik görevlerinden alındılar. Görevden alınanların yerine vekaleten atamalar yapıldı. 
 
"Bunlar Rutin İşlem"
 
Görevden almaların önümüzde ki günlerde de süreceği ve yaklaşık 6 civarında müdürün görevden alınacağı öğrenilen bilgiler arasında. Belediye üst düzey yetkilileri “bunlar rutin işlemlerdir. Görevden alma değil yer değiştirmedir ve tamamen kan değişikliğidir” diyerek yapılan değişiklikleri kan değişimi olarak nitelediler.
 
Park ve Bahçeler Müdürlüğünde yapılan değişiklikle Ahmet Çakır’ın görev gelmesinden bu yana Park ve Bahçeler Müdürü 4. kez değişmiş oldu.
 
Görevden almalar ve atamalar
 
Hakan Yılmaz’ın görevden alınmasıyla birlikte önümüzdeki günlerde bir atamanın yapılacağı kaydedilirken, bu süreç içinde Müdür Yardımcısı İsmail Özbey’in bu görevi geçici olarak vekaleten sürdüreceği belirtildi.
 
Gelecek Ay Emekli Olacak
 
Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü görevini yürüten Cumali Çelik’in yerine Ruhsat Denetim şubesinde görevli Ahmet Özer getirilirken, Müdür yardımcısı Yılmaz Yücekaya’ da Mezarlıklar Müdür Yardımcılığına atandı.  Hüseyin Hanbay, Zabıta Müdür Yardımcılığına getirilirken, Önümüzdeki ay Ulaşım Hizmetleri Müdürü Gürbüz Kurdal’ın emekliğe ayrılacak olması nedeniyle yerine bu görevi geçici olarak Zeki Hedekoğlu’nun yürüteceği bildirildi.
 
Yeni Görevden Alınmalar Olabilir 
 
Bu arada Malatya Belediyesi’nde önümüzdeki günlerde Su ve Kanalizasyon Müdürü ile İmar Müdürü’nün de aralarında bulunduğu birçok müdürün de görevden alınacağı ileri sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız