SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göreve Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne atanan Bahaettin Kabahasanoğlu, Malatya'ya gelerek görevine başladı.

İdare Mahkemesi kararı ile Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne dönen Derviş Özbay, 8 ay sonra 19 Şubat 2011 günü 3'lü kararname ile yeniden Bartın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne atanmışdı.

Resmi Gazetede yayımlanan atama kararnamesine göre, Derviş Özbay Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ise Bahaettin Kabahasanoğlu atandı.

5 Şubat 2010 tarihli Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararında Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürü Derviş Özbay, Bartın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne atanmış, yerine ise yine İstanbul Bakırköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu atanmıştı. Ancak Derviş, 28 Haziran 'da mahkeme kararı ile yeniden görevine dönmüştü.

Özbay'ın mehil izninde olduğu belirtilirken, İdare Mahkemesi'nde ise Özbay'ın atanmasıyla ilgili davanın esastan devam ettiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız