SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göreve Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Ağrı'dan Malatya Sivil Savunma Müdürlüğü'ne atananTuran Uzun Malatya'da görevine başladı.

Malatya Sağlık İl Müdürlüğü'nde yapılan yangın ve kurtarma tatbikatına katılan Uzun, göreve yeni atanması nedeniyle basın mensuplarının sorularını cevapladı. Uzun, geçtiğimiz günlerde göreve başladığını belirterek, "Benden önce görev vekaleten yürütülüyordu. Tabi vekaleten yürütülüyor olması işlerin aksatıldığı anlamına gelmez. Devlette devamlılık esastır. Ben atanmadan önce arkadaşlar görevi en iyi şekilde yapmışlardır. Tabi Bakanlığın bir tasarrufu olarak atandık ve göreve geldik. Bundan sonra kanunların ve ilgili mevzuatın bizlere yönelttiği sorumlulukları ilgili arkadaşlarla birlikte yapacağız. Şu an için teşkilatı tanıma aşamasındayız. Eksikleri ve yapılması gerekenleri araştıracağız. Daha önceden hazırlanmış planlarımız var. Nöbet usulü çalışan bir arama kurtarma ekibimiz var, onlar görevine devam ediyor. Bizde elimizden geleni yapacağız” dedi.

Uzun, 8 yıldır Sivil Savunma İl Müdürlüğü görevini yürütmekte olduğunu ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız