SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Göreve Devam Edeceğiz..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, 5-0'lık yenilginin suçlusunun kendisi ve futbolcular olduğunu, ancak göreve devam edeceğini söyledi. Vestel Manisa Teknik Direktörü Levent Eriş de, Malatyaspor'un girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremediğini, golu bulması halinde farka ulaşabileceğini, ancak bu durumu kendilerinin gerçekleştirdiğini belirtti.

UÇAR "GÖREVE DEVAM.."

Uçar “Bahanemiz yok teknik heyet ve sporcular olarak skrodan biz sorumluyuz. Hatta suçluyuz. İlk yarının tersine ikinci yarıda onlar bizden daha iyi oynadılar. Bu kadar çabuk demoralize olmamız farklı skoru getirdi. Söyleyecek fazla bir şey de yok. Zaten sahada gördüğünüz her şey belli, sorumlu olanlar belli. Tabiî ki bu skorda mutlaka payım var. Ancak göreve devam edeceğiz. Önümüzde zorlu maçlarımız var” dedi.

Uçar, bir soru üzerine, iki yabancı transfer hakları bulunduğunu, bu hakkı kullanacaklarını, önümüzdeki günlerde bir orta saha oyuncusu alınacağını, başkan Hikmet Tanrıverdi’nin bunun haberini vereceğini söyledi. Uçar, orta sahada direnç gösteremediklerini, yeteri kadar top yapamadıklarını, kolay gol yiyip, gol atamadıklarını sözlerine ekledi. Uçar, her üç mevkiye oyuncu alınacağını anlatıp, “Önümüzdeki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu.

Orta saha oyuncularının formsuzluğuna değinen Uçar, Belçika’dan alınan İbrahim Kargbo’da sağlık sorunu çıktığını, bununla ilgili kararı yönetimin vereceğini ve büyük ihtimalle gönderileceğini söyledi. Uçar “İdmanlara adapte olamadı. Eksik kalıyor. Sporcumuzun sağlığı daha önemli” dedi.

"HER POZİSYONU GOL YAPTIK.."
Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Malatya’ya kazanmak için geldiklerini ama, bu kadar fark beklemediklerini söyledi.

Eriş şöyle dedi:

“İlk yarıda Malatyaspor’un çok önemli pozisyonları vardı, bu pozisyonları değerlendiremedi. İkinci yarıda bizim yakaladığımız pozisyonları gole çevirmemiz bizi bu farklı skora götürdü. Oyuncularımı ikinci yarıda ortaya koydukları oyundan dolayı kutluyorum. Çok anlamlı bir galibiyet aldık. Lige yeni çıktık çok büyük ve önemli hedeflerimiz var. Çok iyi bir takım kurdu. Lige adaptasyon dönemindeyiz. Önümüzdeki maçlarda daha iyi oyun ortaya çıkacağız. Malatyaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyoruz.”

Toplantıya katılan takım kaptanı Bülent Ataman, böyle bir fark beklemediklerini söyleyip, “Ama ben basına söyledim. Kazanamasak bile bir puan dedim. Malatya ilk yarı çok iyi oynadı. Golü bulsalar fark olacaktı. Biz defansta iyiydik. Centilmence mücadeleden dolayı Malatyaspor’u kutluyorum” dedi.

Vestel Manisa’nın diğer oyuncusu Zafer Demiray ise, hedeflerinin en azından bir puan olduğunu belirtip “Kazandığımız için mutluyuz. Malatya yakaladıklarını atamadı. Biz yakaladığımız her pozisyonu gol yapınca fark ortaya çıktı” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız