SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Göreve Geldiğimizde Bir Fahri Kayahan Vardı.."

0
Güncellendi - 2017-01-21 19:54:47
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP'nin müteahhitlerle düzenlediği toplantıya Büyükşehir ile Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkanları da katıldı

AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından müteahhitlerle istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, göreve geldikleri dönemden bu güne yapılan hizmetlerle Malatya’nın çehresini değiştirdiklerini kaydederek, "Bizim temel amacımız Malatya'nın sağlıklı gelişebilmesini sağlamak. Bunun için biz gerekli her türlü adımı atıyoruz” dedi.

İnşaat sektörü ile müteahhitlerin sorunlarının ve geleceğinin masaya yatırıldığı toplantıya Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Kırteke dernek üyeleri ve çok sayıda müteahhit katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Kırteke, böyle bir organizasyon düzenledikleri için AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı’ya teşekkür ederek, toplantıda inşaat sektörü ile müteahhitlerin sorunlarını başlıklar halinde belediye başkanlarına ileteceklerini söyledi.

Daha sonra söz alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, müteahhitlerle çok yoğun bir şekilde görüştüklerini ifade ederek, “Kendilerinin sıkıntıları ile ilgili görüşmelerimiz ve istişarelerimiz oluyor. Şehrin büyümesi müteahhitler kanalıyla oluyor. Şehrin büyümesi de bizim için çok önemli, o yüzden müteahhitlerin sorunları bizim sorunlarımızdır” diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, “Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Birbirimizin dertlerini ve sıkıntılarını dinlemek çok önemli, sizlerin yatırım yapması belediyeler için bir değerdir. İnsanların mutlu olması belediyelerinde mutlu olmasını sağlıyor. Bu bizim hassasiyetle üzerinde durduğumuz bir konu” dedi.

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, müteahhitlerin Malatya'nın imarı ile ilgili hazırlanmış olan planı sahada uyguladığını belirterek “Yaptığınız işler çok kıymetli işler, Şehir estetiğine ve insan memnuniyetine önemli katkılar sağlıyorsunuz. Malatya’nın gelişmesine ve büyümesine sizin de katkınız var. Bu anlamda sorun ve sıkıntılarınız giderilmesi önemli” ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, müteahhitlerin sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Göreve geldikleri dönemden bu güne yapılan hizmetlerle Malatya’nın çehresini değiştirdiklerini kaydeden Çakır, “Genele baktığımızda belediyelerin kente ne kattı çok önemlidir. 2009'da göreve geldiğimizde Malatya’da sadece Fahri Kayahan diye bir cadde vardı. Onun dışında cadde ve sokak yoktu. Biz göreve gelir gelmez haritayı önümüze koyduk ve Malatya’daki imarlı yerlerin hızlı bir şekilde altyapılarını kurduk. Güngör Caddesi istikametine üç tane cadde açtık ve yatırımın daha hızlı yapılmasını sağladık. Hiçbir müteahhit arkadaşımız henüz buralara girmemişken biz oraları yatırıma hazırladık. Bizim temel amacımız Malatya'nın sağlıklı gelişebilmesini sağlamak. Bunun için biz gerekli her türlü adımı atıyoruz. Sosyal, kültürel ve sportif alanların oluşturulmasını sağlıyoruz. Bu anlamda sizlere sağladığımız katkının göz ardı edilmemesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Aynur (7 yıl önce)
    Siz Münir Erkal ile çok arayacaksiniz Malatya'nın elaziglilar ve Adıyamanlı ele geçirdi tüm yöneticiler Elazığlı Mehmet balın musiatta ve şimdide ticaret odası başkanlığına bileniyor bize mustiak
    0
    0
    Yanıtla
  • Koca Hamza (7 yıl önce)
    Birakin gidin yeter artik . Emeksiz 2 yilda 3defa cengiz topel 3 defa indere 5veya 6 defa cavusoglu 10 defa aytac pasa 3 defa mehmet buyruk aralikli 4 defa esilmez ahmet baskan esilmezzzz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Arikan ! (7 yıl önce)
    Değerli malatya halki en büyük kötülüğü kendimize torunlarımiza yapıyoruz.tarim arazileri ni yok ediyoruz..betonlari dikiyoruz....haberiniz Olsun ...Çok güzel arazileri heba ettik.arsa sahiplerini zengin ettik...bostanbasi arası açılırsa Herşey Biter...Malatya nin yesilligi biter ..erkal zamaninda neden Fahri Kayahan ı yılan gibi kıvrımlı yaptığını bize izah etsin anlayalım.Sezar in hakkı sezara verellim..yeni otogar onun Projesi. Ve artık malatya belediyesinde Kayserili müdür istemiyoruz.maski de de..istemiyoruz.Bu milleti duyun artik.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • turgay (7 yıl önce)
    Ahmet başkanın dediği gibi müteahhitlerin sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında ellerinden gelen gayreti gösterecekler. adam nokta koymuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (7 yıl önce)
    Ya neden bahsediyodunuz zaten orda selahattin gurkan dısında hepsi mutaahhit millet pazarda gorsun iste cok ayıp yogunluklar artsın yeni acılan caddelerde kimin insaatı var kimin arsasası var bi zahmet bakılsın uyan Malatya. Cakır ve hacı ugur mutaahhid olarakmı baskan olarakmı katılmıs bir tane teknik elaman yok.beni cağırın her ortamda tartısırım sizle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Teknik elemanın olmadığını nereden bilyorsunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Kişiye göre imar planı yol yapılırsa kavisler kacinilmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (7 yıl önce)
    Müteahhitlerle istişare cidden artık tuz kokmaya başladı. Kardeşim mahallemiz delik deşik üç yıldır su kesintileri şikayet şikayet üstüne biri bizimle istişare etmedi. Reisin rüzgarından nasiplenenler bu necip milleti önemseyin artık. Zaten bu adamlar bir tlf kadar uzağınızda ulaşamayan biziz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Beter olun
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    Allah münir erkal'dan razı olsun. fahri kayahan ve yeşilltepe gibi alt merkezleri açtı. sayın şimdi de fahri kayahan'ın çevresine açtığınız ara yollar var. yani yeni bir alt merkez açamadık diye itiraf etmiş sayın başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramiz Keskin (7 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Allah münir erkaldan razı mı olsun??? Dünyanın en düz arazisine en virajlı bulvarı yaptığı için beddua edeceğine dua ediyorsun... az gerçekçi ol lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • ramiz bey, münir erkal'dan başka kim malatya'ya fahri kayahan ve yeşiltepe gibi şehri genişletme adına alt merkezler açtı? cevap verirsen sevinirim. ayrıca otogar, kernek, yeşil evler, esenlik, şehir mezarlığı, sümer park, ordu evi önü peyzaj çalışmaları, ergenekon üst geçiti gibi hizmetler de münir erkal'in projeleridir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramiz Keskin (7 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Sen benim soruma cevap vermemişsin ki? Düz bir araziydi bu fahri kayhan bulvarı niye böyle zig zaglı çizim yapılmış sen bence bi münir erkala sor.... dostun ahbabın kapısına yakın olsun diye çizilen projeleri mi söylüyorsun bana ciddi anlamda Araştır... yaşca gençsiniz sanırım biz o tarihleri cok iyi hatırlıyoruz... ak parti belediyeciliği bu şekilde proje yapmaz.... siz hiç spor yaşam merkezinden niye bahsetmiyorsunuz? Niye bir sanat sokağından bahsetmiyorsunuz? Niye güney ve kuzey kuşak yollarından bahsetmiyorsunuz? Münir erkal'ı Malatya ile adını anmak sadece bizlere acı çektirir lütfen ama lütfen...
    0
    0
    Yanıtla
  • ya bırakın allah aşkına reisin hatırına başkan olmuş birini bize kimse anlatmasın. bağımsız aday olsun da görelim. güney kuzey kuşak yolu 30 yıılık proje hala bitmedi. son soru: temayül yoklamasında sami er birinci seçilmişken kimler baskı yaparak çakır'ı zorla başkan yaptırdılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya44 (7 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Ergenekon Üst geçidi Çerçi'nin projesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan bey elini vicdanına koy cakırla münüri kıyaslamayın lütfen. Münir erkal harika liyakatli bir baskandı tayyip erdogani bile elestirecek uyarılarda bulinacak ferasete ve ozguvene sahipti. Cakr reisin ruzgarıyla baskan ne yapsın garibim bi proje sunamadı bakanımız varken bile bu fırsatı degerlendiremedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramiz Keskin (7 yıl önce)Deli kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Ya kardeşim türkiyede kim varsa reisin hatrına seçiliyor zaten bunun aksini kimse iddia edemez ama münir dediginiz aday oldu o kaç oy aldı ???? ! Az milli olun milli olan reisin yanında olmayanlarıda bana övmeyin!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü Koçak (7 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Allahtan yüksek mimar zatıali. Yoksa o kadar virajı o bulvara yerleştirmek herkesin harcı değil. Maalesef büyük / bütünleşik şehir yasası eksiklerine rağmen çooookk geç çıktı ve uygulandı. 50 - 100 yıllık projeler yok. Şimdi tarım arazisi , şehir yerleşimi iyice içinden çıkılmaz hale geldi. F.kayahan ders olamadı. Bostanbaşını da katlettik. Allah bize akıl fikir versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (7 yıl önce)
    Zaten malatya büyükşehir belediyesinin tüm projeleri yatırımları vizyonu ancak fahri kayhanla sınırlı. Şehrin geri kalan kısmı halep sokakları gibi... birgünde gelsin çöşnükte, tandoğanda, taştepede yaptıkları eserlerle poz versin belediyemizin başarılı yetkilileri...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazim (7 yıl önce)
    Malatya Adıyamanlı kahtalinin elinde
    0
    0
    Yanıtla
  • HASAN DEMİRCİ (7 yıl önce)Nazim isimli kullanıcı yorumuna
    Çok mu zoruna gitti uğraşıp sen o mevkilere geldinde elinden mi aldılar ne bu Adıyaman Elazığ takıntısı böyle saçma Bi söylem cahil ağzından başka birşey değil
    0
    0
    Yanıtla