SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Göreve Talibim'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili aday adayı Sami Er, ilçe ziyaretleri kapsamında Hekimhan, Kuluncak ilçeleri yanında Ayvalı beldesini de ziyaret ederek, ilçe ziyaretlerini tamamladı.

Ziyaretlerde yaptığı konuşmada neden aday adayı olduğunu dile getiren Er, ''Bir süreç bizleri buraya kadar getirdi. Siyasete atılmak sizlerin karşısına gelerek kendimizi anlatmak çok zor iş. Yaptığımız çalışmalar ve daha önceki tecrübelerim bana güven veriyor. Bir hizmete talibiz.Rabbim nasip ederse olur. Bu talip olduğumuz hizmet beni heyecanlandırıyor. Çünkü duruşu vizyonu ve icraatları ile yurt içinde ve yurt dışında insanların gönlünde taht kuran bir Başbakanımızla çalışmak beni son derece mutlu edecek. Ülkemiz ciddi bir süreçten geçiyor. Bu sürecin içinde yapılacak bir çok işler var. Bu çalışmalarda bulunmak isterim. Bilgi ve birikimimle hem Malatya'ya hem de ülkeme katkı sunacağına inanıyorum. Şuan Milletvekili aday adaylığı için sizleri ziyarete geldim. Malatya'da bulunduğum 2,5 yıla yakın bir zamandır. Merkez Hükümetin kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirerek sizlere hizmet etmeye çalıştık. Ben Malatya'mızı ilçe ilçe, belde belde, köy köy, mezra mezra, mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cadde bilen Malatya'nın ve Malatyalıların sorunlarını farkında olan, bunları onlarla birlikte yaşayan, bu sorunların çözümüne ilişkin, çözümler hazırlayan, projeler üreten bir kardeşinizim. İnşallah hakkımızda hayırlı ise kaderimizde varsa sizlere hizmet etmeye Milletvekili olarak devam etmeye talibim'' dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız