SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Göreve Talibiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:24:01
A- A+ PAYLAŞ

Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Malatya Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir kahvaltı salonunda basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Toptaş, "2016 yılında yapılacak olan Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Malatya Şubesi Başkanlığı'na adaylığımı açıklıyorum" dedi.

Toptaş, yaptığı değerlendirmede, "Bildiğiniz üzere Malatya'mızda yıllara dayanan bir esnaf kedimi var ve esnafımız bugüne kadar kooperatif kredilerinden yeterli olmasa da, faydalanmaya çalışmışlardır. Bizlerde zaman zaman bu kredilerden faydalandık. Ancak çevre il ve ilçelerde kullandırılan kredi miktarına bakınca, Malatya esnafının bu konuda yeterli desteği almadığını gördük" ifadelerini kullandı.

"Genç ve dinamik bir ekiple göreve talibiz"

Genç ve dinamik bir ekiple  Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Malatya Şubesi Başkanlığı yönetimine talip olduklarını dile getiren Toptaş, şunları söyledi: "Birçok eksik ve mevcut idarenin 2014 yılında görevini bırakacağını açıklamasından dolayı harekete geçtik. Arkadaşlarımızla birlikte eksikleri gidermek, Malatya esnafına daha hızlı ve daha fazla kredi kullandırmak, Malatya'mızı Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifleri arasında bölgenin lideri durumuna getirmek için genç ve dinamik bir ekiple yönetime talibiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız