SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görevi Bırakmaya Hazırım"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:21:50
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Gelsinler o parayı kulübün kasasına koysunlar bende görevi bırakmaya hazırım" dedi.

  Gevrek, Yeni Malatyaspor'da olağanüstü kongre sürecine gidilirken, zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Kulübe aday olan isimlerin yaptıkları değerlendirmeleri sert bir şekilde eleştiren Gevrek, açtı ağzını yumdu gözünü. 

  6 yıl aradan sonra PTT 1. Ligi'ne dönen Yeni Malatyaspor'da sezonun sona ermesiyle baş gösteren sıkıntılar devam ederken, şimdi de yönetime aday olan isimler arasında atışma başladı. Kulübün yönetimine aday olduğunu açıklayan ve mevcut yönetimin açıkladığı tahmini bütçeyi eleştiren iş adamı Mehmet Akman'a, kulüp başkanı Adil Gevrek sert bir şekilde cevap verdi. 

"Kulübün hizmetlisi olurum"

  Akman'ın 'bu takım şampiyonluğa oynayacaksa bütçesinin 30 milyon TL olması gerekiyor' açıklamasını değerlendiren Gevrek, "Öncelikle başından beri bu sürecin sıkıntılı geçtiğini söyleyebilirim. Malatyaspor’a hizmet etmek için çok büyük işadamlarımızın olduğunu defalarca söyledik. Gelen olursa da yönetimden çekileceğimizi her defasında belirttik. Ama burada şunu anlamış değilim. Şimdi Mehmet Akman, Eskişehirspor’da kulüp ikinci başkanı olarak görev yapmış. Böyle bir durumda kulübe talip olması sevindirici bir durum. Kalkıp Yeni Malatyaspor’un bütçesi 30 Milyon TL diye açıklama yapıyorsa ve kendi cebinden 18 Milyon TL veriyorsa bu ne kadar doğru merak ediyorum. Gerçekten samimilerse, gerçekten doğrularsa ve gerçekten 30 Milyon TL veriyorlarsa ben geri adım atarım. Yeni Malatyaspor’a bu kadar parayı verecek bir kişi çıkarsa, ben o kulüpte hizmetli olurum. Bunu açık bir şekilde söyleyebilirim" ifadelerini kullandı. 

"O parayı nasıl koyacaklar anlamıyorum"

  Gevrek, 'dedikleri parayı koysunlar, bende görevi bırakmaya hazırım' diyerek, şunları söyledi: "Sayın Akman, ilk senesinde 18 milyon para verecekmiş. Eğer ilk senede şampiyonluk elde edilemezse diğer senede 18 milyon TL verecek mi yoksa kulübü bırakıp gidecek mi ben bunu çok merak ediyorum. Sayın Akman, bu kulübün 12 milyon geliri olduğunu söylüyor. Birde 3 Milyon borcu olduğunu belirtiyor ama bu takımın 2 milyon borcu var. Üstüne takımın borcunu da kapatın diyor. Tamam bu kulübün borcunu kapatalım da 18 milyon parayı versinler de görelim. Nasıl o parayı koyacaklar anlayamıyorum. Ama dediğim gibi gelsinler o parayı kulübün kasasına koysunlar bende görevi bırakmaya hazırım."

"Bizim bütçemiz 15 milyon 500 bin TL"

  Kendilerinin bütçelerinin 15 milyon 500 bin TL olduğunu kaydeden Gevrek, "Bu durumda biz onlara yardımcı oluruz. Merak etmesinler. Ama inanın bu 18 milyon TL, benim mantığıma uymuyor. Bunu bir türlü anlayamadım. Biliyorsunuz, sezon sonunda bu takımın başında olmayacağımı belirtmiştim. Ama daha sonra arkadaşlarımızla bir karar aldık, göreve devam edeceğiz diye. Sağlam temellerle, doğru adımlarla, altyapıyla, gerçek verilerle yola devam etme kararı aldık. Benim buradan 30 milyon bütçem var demem önemli değil, önemli olan sağlam adımlarla yola çıkmak. Bizim bütçemiz 15 milyon 500 bin TL. Bu şekilde yola çıktık. İnşallah da başarılı olacağız" dedi. 

"Her şey tıkır tıkır işliyor"

  Gevrek, İstanbul'da yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, "İnanın çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz. TFF ile olan işlerimiz var, iç transfer çalışmalarını yapıyoruz, yabancı oyuncu konusunda araştırmalarımız var, dış transfer çalışmalarını sürdürüyoruz ve en önemli konulardan bir tanesi de hoca adayları üzerinde titiz bir araştırma yapıyoruz. Bu nedenle Malatya’ya gelecektim ama yoğunluğumdan dolayı bunu gerçekleştiremedim. Şimdi burada şunu da söylemek istiyorum. Taraftarlarımız düşünebilir, yönetim bir çıkmazda mı? Hiç kimse merak etmesin. Bizler çıkmazda değiliz. Şuanda hem ben hem de yönetimdeki arkadaşlarımız görevimizin başındayız. Her şey tıkır tıkır işliyor" diye konuştu. 

"Sıkıntı oluşturanlara rağmen şampiyon olduk"

  Yeni Malatyaspor’da bir kriz varmış gibi, bir sıkıntı varmış gibi göstermeler ve manşet manşet başlıklar ve fotoğraflar yazılmasına rağmen bu takımın şampiyon olduğunu söyleyen Gevrek, “Şuanda da kimse bir sıkıntı var diye aklına kötü şeyler getirmesin. İç transfer, dış transfer ve yabancı oyuncu transfer listemiz hazır. Sadece hocamızı belirledikten sonra harekete geçeceğiz. İçiniz rahat olsun. Her şey kontrol altında” ifadelerini kullandı. 

"Böyle bir saçmalık olabilir mi?"

  Gevrek, kamuoyunda 'hocayı ve futbolcuları bir televizyon kanalı gönderip, getiriyor' iddialarına ise, "İnanın ben bu tür konulara çok fazla önem vermedim ama hep konuşulan bir konu oldu. Burası Yeni Malatyaspor. Yeni Malatyaspor’un bir başkanı ve yönetimi var. Bu kararları bizler alıyoruz. Ama bazıları farklı düşünüyor. Kimin ne olduğunu herkes biliyor. Söylemem gerek yok diye düşünüyorum. Böyle deyimler ve söylemler Malatyaspor’a haksızlıktır. Ne demek birisi getiriyor, birisi de yolluyor. Burada bir yönetim var. Böyle bir saçmalık olabilir mi?" cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız