SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görevi Devretti

A- A+ PAYLAŞ

Tarım Kredi Kooperatifi Malatya Bölge Müdürlüğü'nde devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü İdari ve Teknik İşler Daire Başkanlığına atanan Tarım Kredi Kooperatifleri Malatya Eski Bölge Müdürü Ahmet Boyraz (alttaki fotoğrafta solda) görevi, Tarım Kredi Kooperatifleri Malatya Bölge Müdürü Mesut Baytekin'e (sağdaki) devretti.

Boyraz, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, "7 yıl Tarım Kredi Kooperatifleri Malatya Bölge Müdürlüğü görevini yürüttüm. Şimdiyse Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü İdari ve Teknik İşler Daire Başkanlığına atandım. İyisiyle kötüsüyle Malatya'da 7 yıl hizmet verdik. Görevimi tamamlayarak, Malatya'daki bu görevimi Tarım Kredi Kooperatifi Balıkesir Bölge Müdür yardımcısı olarak görev yapan ve bölgemize Tarım Kredi Kooperatifleri Malatya Bölge Müdürü Mesut Baytekin'e bırakıyorum. Sıkıntılı ve güzel günlerimiz oldu. Bundan dolayı ben başta yönetim kurulu ve çalışma arkadaşlarıma haklarını helal etmelerini istiyorum. Böylesi güzel devir teslim törenlerinin herkese nasip olmasını temenni ediyorum. Yeni müdürümüze görevinde başarılar diliyorum. Büyük bir heyecan içerisindeyim. Gözüm arkada değil, güzel günlerimiz oldu ve bundan sonra daha da güzel günler olmasını temenni ediyorum. Biz de yeni görevimizde her zaman bölgenin destekçisi olacağım" dedi.

Kooperatifleri Malatya Bölge Müdürü Mesut Baytekin ise, Boyraz'a Malatya da yaptığı hizmetler için teşekkür ederek, "Ahmet Bey burada uzun yıllar görev yaptı. Bayrağı burada onurla ve güzel bir şekilde dalgalandırdı. İnşallah biz de devraldığımız bu bayrağı daha yükseklere götürmek için çaba göstereceğiz. Hep birlikte çalışacağız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü İdari ve Teknik İşler Daire Başkanlığına atanan Tarım Kredi Kooperatifleri Malatya Eski Bölge Müdürü Ahmet Boyraz, Tarım Kredi Kooperatifleri Malatya Bölge Müdürü Mesut Baytekin'e çiçek takdim ederken, Tarım Kredi Kooperatifleri Malatya Bölge Müdürü Mesut Baytekin de, Tarım Kredi Kooperatifleri İdari ve Teknik İşler Daire Başkanlığı'na atanan Tarım Kredi Kooperatifleri Malatya Eski Bölge Müdürü Ahmet Boyraz'a hizmetleri dolayısıyla plaket takdim etti.

Tören, Tarım Kredi Kooperatifleri Malatya Bölge Müdürü Mesut Baytekin'in görevi devralıp, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız