SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görevi Devretti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı'na atanan Kahramanmaraş Vergi Dairesi başkanı Ersin Özkan (fotoğrafta soldaki), görevini yeni başkan Bülent Koçak'a devretti.

Vergi Dairesi Başkanlığı'ndaki devir teslim töreni dolayısıyla her iki başkan duyguların basın mensuplarıyla paylaştı.

Ersin Özkan, Kahramanmaraş'ta yaklaşık 3 yıldır görev yaptığını ve bu süre içerisinde gerek vergi dairesi biriminin kurulmasının oluşturulması gibi önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Görevim sırasında bölgemizde vergi bilincinin yerleştirilmesi, vergi ile ilgili tüm çalışmalarda vergi uyumunu ön plana tuttuğumuza inanıyorum. Ayrıca kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınması konusunda çok önemli çalışmalar yaptık. O nedenle kurum olarak 3 yılda iyi bir performans sergiledik. Bunun 2008 rakamlarına da yansıyacağını ümit ediyorum. Bu süreci yeni gelen arkadaşımız devam ettirecektir" dedi.

Yeni Vergi Dairesi Başkanı Bülent Koçak da kamu görevinde süreklilik esas olduğunu belirterek, "Bizde devraldığımız bayrağı da ileriye taşımak için gayret göstereceğiz" diye konuştu.

Yaklaşık 2.5 yıldır Eskişehir'de Gelir İdaresi Grup Müdürlüğü görevini yürüttüğünü belirten Koçak şöyle konuştu:

"Gelir İdaresi Başkanlığı olarak iki tane temel kıstasımız var. Birincisi mükellef odaklı hizmeti sunabilmek, ikincisi kayıt dışı ile etkin mücadele. Bu anlamda gerek mükelleflere ve basın mensuplarını kapımız her zaman açık olacak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız