SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Görevimizin Başındayız'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Özcan Dündar, Play-off'tan elendikleri için üzgün olduklarını ancak gelecek sezonun kendileri açısından daha iyi olacağını söyledi.

Sezona başlarken yeni bir kadro oluşturduklarını ve bu kadronun iyi bir performans ortaya koyduğunu ifade eden Dündar, "Sezona başladığımızda sıfırdan bir kadro oluşturduk. Futbolcularımızın hepsi birbirini yeni tanıyordu. Her ne kadar uyum sorununu kamp döneminde çözmeye çalışsak da, zamana ihtiyacımız olduğunu söylemiştik. Birkaç maçta talihsiz yenilgiler aldık. Özellikle son dakikalarda yaşadığımız puan kayıpları tamamıyla şansızlıktı. Ancak ligde ikinci yarının başlamasıyla birlikte uyum sorununu atlatan takımımız, çok iyi bir performans ortaya koydu. Ligde üst üste alınan galibiyetle ve ilk 5 içine girmemiz bunun ispatıdır" dedi.

"SON DAKİKA GOLÜ HEPİMİZİ ÇOK ÜZDÜ"
Dündar, iyi bir ekip olduklarını ve Play-off'tan elenmeyi hak etmediklerini belirterek, "Ligde en yakın rakibimizle aramızdaki 13 puan farkını kapatarak, Play-off biletini almıştık. Her zaman söylediğimiz gibi iyi bir ekibiz ve bunu her fırsatta gösterdik. Play-off'a yürekten inanıyorduk ve bunu da başardık. Ancak sezon boyunca yaşadığımız son dakika golü şansızlığını Adana Demirspor karşısında da yaşadık. Karşılaşmanın ilk 25 dakikası haricinde takımımız iyi mücadele etti. Çeşitli gol pozisyonları da yakaladık. İstediğimiz golü de bulduk ancak maçın bitmesini saniyeler kala kalemizde talihsiz bir gol gördük. Neticede de penaltı atışları sonrasında rakibimize yenildik. Bu hepimizi çok üzdü. Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve Malatya kamuoyu çok üzüldü. Hepimiz çok üzgünüz" diye konuştu.

"GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"
Yönetim olarak sonuna kadar görevlerinin başında olduklarının altını çizen Dündar, "Özelikle Play-off'tan elenmemize herkesten çok kulüp başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu üzüldü. Spor camiasının büyük saygı duyduğu başkanımız, gece gündüz demeden 24 saat kulüp için çalışıyor. Adana Demirspor karşılaşması sonrası da teknik heyet ve futbolculara gösterdikleri çaba ve mücadeleden dolayı teşekkür etti. Başkanımız futbolu iyi biliyor. Bunun yanında takım için elinden geleni yapıyor. Gelecek yıllar için sağlam temelleri olan bir takım oluşturdu. Bunun yanında yönetim kurulundaki bütün arkadaşlarımızda takımın iyi yerlere gelmesi adına var gücüyle çalışıyor. Hepimiz görevimizin başındayız. İnşallah gelecek sezon takımızı Bank Asya 1. Lig'e taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız