SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görevine Devam Edecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:10:37
Görevine Devam Edecek
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Özcan Kızıltan’ın göreve devam edeceği kaydedildi. 

2012-2013 sezonunun 23. haftasında Yeni Malatyaspor’uın başına getirilen teknik direktör Özcan Kızıltan ile bir görüşme yapan yönetim, tecrübeli çalıştırıcı ile prensip anlaşmasına varmıştı. Kulüple bir yıllık sözleşmesi bulunan Kızıltan ile bir kez daha masaya oturan yönetim, her konuda anlaşma sağlayarak, tecrübeli teknik adamla devam etme kararı aldı.

Teknik direktör Özcan Kızıltan ile anlaşma sağlayan yönetim, dış transfer çalışmalarını da hızlandırdı. Transfer komitesi, izleme komitesi ve teknik direktör Özcan Kızıltan’ın vereceği raporlar doğrultusunda gerçekleştirilecek olan dış transfer çalışmaları kapsamında yönetimin 6 ya da 7 futbolcuyla anlaşması bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız