SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görevlendirmeyle Döndü

A- A+ PAYLAŞ

4 yıl vekaleten görev yaptığı Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden alınarak Gümüşhane İl Müdürlüğü’ne ataması yapılan Dr. Mehmet Bayansalduz’un, bakanlıkça “görevlendirmeyle” tekrar Malatya’ya gönderildiği bildirildi.

12 Nisan günü Gümüşhane İl Müdürlüğü’ne atanan Dr. Bayansalduz’un, bazı iktidar partililerden gelen talepleri yerine getirmediği gerekçesiyle Malatya’daki görevinden alındığı eleştirileri yapılmıştı.

Alındıktan yaklaşık 12 gün sonra Malatya İl Müdürlüğü’ne “görevlendirmeyle” dönen Mehmet Bayansalduz, İl Müdürlüğü için 10 yıllık devlet memuriyeti koşulu olduğunu, kendisinin 4 yıl önce Malatya’da vekaleten görevlendirildiğinde 6 yıllık kamu hizmeti bulunduğunu, geçen sürede bu koşulu sağlayınca atamasının Gümüşhane’ye yapıldığını bildirdi.

Bayansalduz, merkez nüfusu 100 bin’in altında olan illerden olan kişilerin kendi illerinde müdürlük yapamadıklarını, bu durumda Rize ve Gümüşhane’nin bulunduğunu, Rize’de görevlendirilen müdürün kadrosunun Malatya’da, Gümüşhane’de görevlendirilenin kadrosunun ise Rize’de olduğunu, Malatya’daki kadronun bu nedenle dolu olması nedeniyle kendi atamasının Gümüşhane’ye yapıldığını ifade etti.

Malatya’da yaptıkları çalışmanın bağlı olduğu bakanlık ve genel müdürlükçe takdir edildiğini, bu kadroyla görev yaptığı için mutlu olduğunu belirten Bayansalduz, Malatya’ya hizmeti sürdüreceğini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız