SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görme Engelliler Berabere

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:33:55
Görme Engelliler Berabere
A- A+ PAYLAŞ

Turkcell Sesi Görenler Futbol Ligi'nde ikinci hafta maçında Malatya Yeşilyurt Belediyespor Görme Engelliler Futbol Takımı, İzmir Çağdaş Görme Engelliler Spor Kulübü ile 2-2 berabere kaldı. 

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Murat Dönmez-Mustafa Basmacı hakem ikilisi yönetti. İlk yarısı 1-0 Malatya Yeşilyurt Belediyespor Görme Engelliler Futbol Takımı'nın üstünlüğüyle sona eren müsabaka, 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Görme Engelliler Futbol Takımı'nın gollerini 17 ve 30. dakikada Onur Kemal kaydetti. İzmir Çağdaş Görme Engelliler Spor Kulübü'nün gollerini ise  45 ve 47. dakikada penaltıdan Hasan Şatay attı. 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Görme Engelliler Kulübü Başkanı Şerif Büyükdaş, olumsuz hava koşullarına rağmen oynanan karşılaşmanın 2-2 sona erdiğini söyledi.

Büyükdaş, futbolcuları verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederek, "Maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamladık. İkinci yarıda iki farklı üstünlüğü ele geçirdik ama skoru koruyamadık. İzmir Çağdaş Görme Engelliler Spor Kulübü, penaltılardan bulduğu gollerle 2-2'lik eşitliği sağladı" dedi.

Büyükdaş, kendilerine her türlü desteği veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkür etti.

Müsabakayı, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları Rıza Murat Türksoy, Muammer Zafer, Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, Kulüp 2. Başkanı Eyüp Bolat ile Malatya Yeşilyurtspor'un teknik sorumlusu Mustafa Taşar'da izledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız