SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görme Engelliler Satranç Birinciliği

0
Güncellendi - 2020-01-14 02:07:12
Görme Engelliler Satranç Birinciliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Görme Engelliler Satranç İl Birinciliği turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvada il birincisi Hüseyin Yahya Tura oldu.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Satranç İl Temsilciliği tarafından Görme Engelliler Satranç İl Birinciliği turnuvası yapıldı.

11-12 Ocak 2020 tarihlerinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuva çekişmeli geçti.

Turnuvada, Hüseyin Yahya Tura birinciliği elde ederken, Yusuf Çelik ikinci, İlyas Kartal ise üçüncü oldu. İl yarışmasına katılan tüm sporcular, 3-8 Şubat 2020 tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

Görme Engelliler Satranç İl Birinciliği turnuvasında birinciliği elde eden Hüseyin Yahya Tura, madalyasını Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’dan aldı. Turnuvanın ikincisi Yusuf Çelik’e madalyasını şube müdürü Sedat Taşar takdim etti. Üçüncü olan İlyas Kartal’ın madalyasını ise şube müdürü Cumali Kuş verdi.

Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonası 3-8 Şubat tarihlerinde Antalya'da yapılacak. İl seçmelerine katılan görme engelli satranç sporculardan isteyen herkes şampiyonaya katılabilecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız