SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görme Engellilerin 1. Lig Keyfi

0
Güncellendi - 2017-07-30 22:42:35
Görme Engellilerin 1. Lig Keyfi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Görme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı, lige yükselme müsabakalarını ikinci sırada tamamlayarak, 1. Lige yükseldi.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Futbol Yükselme Ligi müsabakaları 24-29 Temmuz tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirildi.  Malatya Gençlik Görme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı, şampiyonayı ikinci sırada tamamladı ve adını 1. Lige yazdırdı. Kulüp, 1. Lig’de de aynı başarıyı tekrarlayıp, Süper Lig’e çıkmanın hesaplarını yapmaya başladı.

Şampiyonada iyi bir performans ortaya koyan Malatya Gençlik Görme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı, şampiyonada Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü ile finalde karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 tamamlanan final karşılaşmasını, penaltı atışları sonucu Antalya ekibi 4-3 kazanarak, şampiyonluğu elde etti. Malatya Gençlik Görme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı ise şampiyonayı ikinci tamamladı ve 1. Lige çıkma başarısını gösterdi.

Malatya Gençlik Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Levent Çelik, 1. Lige yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

İyi bir takım olduklarını ve 1. Ligi hak ettiklerini dile getiren Çelik, 2016 yılında ligden düştüklerini hatırlatarak, kadrolarına kattıkları yeni sporcularla birlikte 1. Lige yükseldiklerini, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

Çelik, kulübe destekte bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Kayısı Pazarı ve Verapark inşaata da teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatya Yader (6 yıl önce)
    Sporcu kardeşlerimizi yönetim kurulunu ve destek verenleri tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
    0
    0
    Yanıtla