SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görmediğim Oyuncuyu Almam"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:40:41
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un teknik direktörü Mustafa Taşar, 'Takıma uygun, karakterli ve becerikli oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz" dedi. 

Geçtiğimiz sezon Malatya Yeşilyurtspor'un kümede kalmasını sağlayan Taşar, yeni sezonla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezon öncesi gerek kurumsallaşma gerekse de ligde sıkıntı çekmeme adına hummalı bir çalışma içerisine giren tecrübeli teknik adam, statüye göre kamp çalışmaları da belirleyip, takımı yeni sezona hazırlayacak. 

"MEVCUT KADROMUZU BÜYÜK ORANDA KORUYACAĞIZ"

Teknik direktör Mustafa Taşar, mevcut kadrolarını büyük oranda koruyacaklarını ifade ederek, çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Taşar, yönetimin mevcut futbolcularla ön görüşme yaptığını belirterek, "Yeni sezonla ilgili mevcut kadromuzu büyük oranda korumak istiyoruz. Yönetim, iç transferle ilgili ön görüşmelerini yaptı. İkinci görüşmelerden sonra iç transferi büyük oranda tamamlamış olacağız" dedi. 

"ÖNCEDEN BELİRLEDİĞİMİZ FUTBOLCULARLA ANLAŞACAĞIZ"

Taşar, dış transferle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, önceden belirledikleri futbolcularla masaya oturacaklarını söyledi.

'Görmediğim oyuncularla anlaşma taraftarı değilim' ifadesini kullanan Taşar, "Dış transferde daha önceden belirlediğimiz futbolcular vardı. Gördüğümüz ve izlediğimiz futbolcularla anlaşacağız. Görmediğim oyuncuları alma taraftarı değilim" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız