SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Görmek İstemeyenler Var'

A- A+ PAYLAŞ

AKP adayı Ahmet Çakır seçim çalışmalarını milletvekillerinin de katılımıyla sürdürüyor. Mahalle toplantısında konuşan AKP Milletvekili Ömer Faruk Öz, kendi dönemlerinde Malatya'nın en çok yatırım yapılanh 7 ilden biri olduğunu, bunu görmek ve duymak istemeyenler olduğunu öne sürdü.

Çakır'ın seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"* Drejanlılar derneği ziyaret
Drejanlılar derneği ziyaretine Milletvekili Ömer Faruk Öz, il başkan yardımcısı H.Bayram Yılmaz ve belediye başkan adayı Ahmet Çakır katıldı. Kalabalık ve coşkulu bir karşılamanın yapıldığı ziyarette çiğköfte ikramını yapıldı. Ahmet Çakır, yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler vererek destek istedi.

* Karakavak mahallesi ziyareti
Daha sonra karakavak mahallesini ziyaret eden Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık ve Belediye başkan adayı Ahmet Çakır, mahalle sakinleri tarafından okul istekleri ve çocuk oyun alanları, şuyulandırmanın adaletli bir şekilde gerçekleştirilmesi ile ilgili talepte bulundular. Millettekileri ve belediye başkan adayı Ahmet Çakır sorunların çözümü için söz verdi.

* Pütürgeliler Derneği ziyareti
Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık ve Belediye başkan adayı Ahmet Çakır, Pütürgeliler derneğini ziyaret ederek istişarede bulundu ve destek istediler.
Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Pütürgelilerin en büyük sorunu kubbe dağı idi. O bölgede çalışmalar devam ediyor. Alternatif bir yol çalışması için kale üzerinden çalışmalar devam ediyor. Öznur Çalık, atılan iftiraların projeleri gölgelemek için son sürat devam ediyor. Bu çıkarılan iftiralar bizleri üzüyor. Bu topluma zarar veriyor. Biz aklımızı oynatmadık, bizim bu memlekette yaşayan herkese ihtiyacımız var, biz sadece bir bölgenin milletvekili değiliz, herkesin vekilliğini yapıyoruz.
Ahmet Çakır, yapılan iftiralar yapılan hizmetleri gölgeleyemez. Ak Partinin yaptığı icraatları anlatmakla bitmez. Ancak anlatacak bir projeniz yoksa koyabilecek bir artınız yoksa tabiî ki iftira atacaksınız, gündemde kalmak için başka alternatifiniz yok.

* Altınkuşak spor kulübünü ziyaret
Valilik arkasında bulunan altınkuşak spor okulunu ziyaret eden Ahmet Çakır, öğrencilerin sergiledikleri karşılaşmaları izledi. Salon sporlarının önemine değinen Çakır, sporun her alanda önemli olduğu vurguladı, belediye başkanı seçilmeleri semt eğitim kültür ve spor merkezleri”mizin yerel altyapı desteğini de alarak, başarıya endeksli destek projeleri üretilmesi için çalışacağız. Ayrıca amatör spora desteğin de sistemli bir yapıya kavuşturulması sağlanacaktır dedi.

* Bingöllüler dayanışma ve yardımlaşma derneği
Milletvekili Öznur Çalık ve Ahmet Çakır daha sonra Bingöllüler dayanışma ve yardımlaşma derneğini ziyaret etti. Ziyarette Malatya’nın sorun ve sıkıntılarını çok iyi bildiklerini sorunları sormak için değil çözüm üretmek için uzman bir ekiple yola çıktıklarını ifade etti, destek istedi.

* Beylerbaşı mahallesi mahalle toplantısı
Mahalle toplantısına Milletvekili Ömer Faruk Öz, Belediye başkan adayı Ahmet Çakır, encümen adayları katıldı.

Ömer Faruk Öz konuşmasında; Birileri diyor ki, milletvekilleri seçildiği günden beri kendi sorunlarını çözmeden başka ne yaptı. Her şeyden önce şunu iyi bilmek gerekir, kendi sorunlarını çözmeyen başkalarının sorunlarını çözemez. Ben diyerek, bir yere varılamaz önce toplumsal menfaatler ön plana çıkarılarak hareket edilmelidir. Hizmetleri engellemek gölgelemek için söylenecek söz kalmadı, Malatya’yı bölgelere ayırmak, üzerine iftiralar atılmak suretiyle bir yerlere varılmak isteniyor. Bizim dönemimizde Malatya ilk yedi il arasında, Türkiye genelinde en çok yatırım alan bir oldu. Bunları duymak istemeyen, görmek istemeyenlere ne söyleyebiliriz.

Ahmet Çakır konuşmasında; Ak Parti yaptıkları çalışmalarıyla göz doldurmuş, her geçen seçimde oylarını artırmak suretiyle başarılanı halkımız tescillemiştir. Yine biz inanıyoruz ki halkımız bizleri mahcup etmeyecek, bu güç birliğine güvenini bir kez daha gösterecektir. Burada amacımız sadece seçimi kazanmak değil % 70 ile bir ilki daha gerçekleştirmektir. Başbakanımızın dik duruşunu devam ettirmesi için, elini güçlendirmek için, uzaman bir ekiple projelerimizi uygulamak için, yolumuza devam edeceğiz. İdari işleri proje olarak halkımıza sunmuyoruz, popülist politika yaparak, halkımızı kandırmıyoruz. Ak Partiye yakışır bir politikayla yolumuz devam ediyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız