SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görülmemiş Kaos Yaşanıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:31:27
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1 Kasımda yapılacak genel seçimler için Malatya aday adaylarını basına tanıttı.

Tanıtım toplantısında konuşan MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, "Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir kaos yaşanıyor" dedi.

Erdem konuşmasında, ”Ülkemizin bu çıkmazdan, kaostan, kurtarmak üzere yola çıkan MHP’nin çok değerleri adaylarıdır. Gerçekten cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir kaos yaşanıyor. Bu kaosu yaşatanlar, mazeretlerini çok değişik şekilde aramaya başladılar. Her gün bilhassa Malatya’da kaosun nedeni Milliyet Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli’dir demeye başladılar. Evet bir koalisyon kurulmadı. Sebeplerini her yerde anlattık. Bugünlerde birileri çıkıp bu ifadeleri kullanınca şu açıklamaya yapmak mecburiyeti doğuyor. Başta 13 yıldır ülkeyi idare ediyorum diyenler ülkeyi ne hale getirdiklerini görüyoruz. Kendilerinin itirafı; ‘Çözüm süreci boyunca silah mühimmat yığınağı yaptılar’ diyorlar. Arkasından diyorlar ki kaosu MHP ve Devlet Bahçeli çıkardı diyorlar. Bunların amacı ülkemizi bölmek istiyorlar, ezanı susturmak, bayrağı indirmek istiyorlar. Bu memlekette bu zihniyetin gayesi bu. Vallahi bu. Yemin ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ve başbakan 7 Haziran seçimlerinin bu şekilde çıkacağını biliyordunuz. MHP’nin kendi şartlarını oluşturmayan bir koalisyonun içinde olmayacağını da biliyordunuz. Her gün şehit veriyoruz. Üstelik bugün 12 Eylül. 12 Eylül’e sebebiyet verenler hala sahnede. Mağdurları da burada. Gün birlik beraberlik günüdür. AKPli Bülent Arınç “Yarı ilahlaştırmayın diyor’. İfade budur. Biri ilahlaştırılıyor. Ama tam değil. İlahlaştırılmaya başlıyor. Böyle bir ortamda seçime gidiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız