SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görünmez Kaza!

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:15:58
Görünmez Kaza!
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği ile Malatya Tarım İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘En Güzel Kuzu’ Yarışması’nda protokol üyelerinin oturduğu platformun tavanındaki bir demir profil rüzgarın etkisiyle konukların üzerine düştü.
 
Demir profilin düşmesi sonucunda, AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz’ün yanında oturan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Özcan ve Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı başından hafif yaralandı. Yaralanan Özcan ve Yağlıcı’nın başlarındaki yaralara ilk olarak küçük pet paketlerdeki soğuk su ile kompres yapıldıktan sonra, fuar alanındaki sağlık ekipleri tarafından platformda ve ambulansta pansuman tedavisi yapıldı. 
 
Bu arada, olayda yaralanan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Özcan, fotoğraf çeken gazetecilere ‘Size de malzeme çıktı’ şeklinde espri yaptı. 
 
Haber – Fotoğraf: Niyazi DOĞAN – Güler HAZAR 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız