SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görünmez Kazalar!

A- A+ PAYLAŞ

İl genelinde çeşitli kazalar nedeniyle yaralananlar hastanelerde tedavi edildi.

11 yaşındaki Ş.İ. adlı kız öğrenci, öğrenim gördüğü okulun kantininden aldığı poğaçayı yerken boğazına sert bir cisim takıldı. Ağzından çıkarttığı cisimin cam olduğunu gören çocuk, akşam evde ailesine durumu anlatınca, ailesi tarafından sağlık kontrolu için hastaneye götürüldüğü, olayla ilgili araştırmaya başlandığı bildirildi.

Zafer Mahallesi’nde evinin önünde park halinde olan 44..757 plakalı otosuna binmek isteyen 33 yaşındaki C.C.’nın, kapının çenesine çarpması sonucu yaralandığı bildirildi.

Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi’ndeki evinde oyun oynamakta olan 8 yaşındaki B.T.D adlı çocuk, düşerek yaralandı.

Taştepe Mahallesi’nde mutfaktaki ocağın devrilmesi sonucu, ocağın üzerinde kaynamakta olan suyun 3 yaşındaki R.Ç. ve B.Ç. adlı kardeşlerin üzerine döküldüğü, ocağın ayrıca B.Ç.’nin üzerine düştüğü, yaralanan iki kardeşin hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Arapgir’in Cömertli Mahallesi’ndeki evinin banyosunda duş olmakta olan 53 yaşındaki B.Ç. adlı şahıs, ıslak zeminde kayarak düştü ve yaralandı.

Çöşnük Mahallesi’nde okuldan evine gitmekte olan 14 yaşındaki B.U., dalgınlık nedeniyle yol kenarındaki elektrik direğine çarparak başından yaralandı ve babası tarafından hastaneye götürülerek tedavi ettirildi.

16 yaşındaki A.D. adlı kız öğrenci, öğrenim gördüğü okulun tuvaletinden çıkmak isterken, kapının aniden açıldığı bu sırada elinin kapı ile duvar arasında sıkıştığını ve yaralandığını hastanede ifadesini alan polise anlattı.

Hanımınçiftliği’nde 16 yaşındaki M.S., kafeste beslediği güvercinin kaçması üzerine yakalamak için koşarken düştü ve yaralanınca yakınları tarafından Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Zaviye Mahallesi’nde, 16 yaşındaki Y.D. adlı genç, 20.30 sıralarında evlerinin bulunduğu siteye demir korkulukların üzerinden geçmek isterken dengesini kaybederek düştü ve kalçasına korkuluk demirlerinin battı. Y.D. hastanede tedavi edildi.

Fırat Mahallesi 2. Sokaktaki evlerinde, gece yarısı çay bardaklarını mutfağa götürmekte olan 29 yaşındaki S.U. adlı kadın, dengesini kaybederek düştü ve kırılan bardağın kesmesi sonucu bacağından yaralandı.

20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi’nde zil çalması üzerine sınıfa girmek isteyen 17 yaşındaki A.A. adlı öğrenci, kapı kolundaki metale takılınca yaralandı ve hastanede tedavi edildi.

Yeşilyurt Çiftlik mevkiinde 33 yaşındaki D.K. adlı şahıs, doğalgaz şantiyesinde ayağına logar kapağı düşmesi sonucu yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız