SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görüntüleme Robotu ile İncelendi

0
Güncellendi - 2016-11-08 14:44:49
Görüntüleme Robotu ile İncelendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, şehrin yağmursuyu drenaj ve kanalizasyon hatlarını kanal görüntüleme robotu ile inceleme yapıldı.

MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir,“Kent merkezindeki mahallelerde yapılması planlanan çalışmalar için gerekli teknik cihazları aldık. Cihazlar sayesinde kanallar sürekli izleniyor ve kontrol altında oluyor. Kanal içerisindeki en ufak tıkanmalar dahil olmak üzere abone bağlantısındaki arızalar ve parsel bacası tıkanmalarını kanal robotu görüntülü bir şekilde tespit ediyor. MASKİ kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj altyapı çalışmalarını bir standarda kavuşturmuş oldu. MASKİ, kanal görüntüleme robotu ve kombine kanal açma aracı ile bu güne kadar 113 bin 977 metre kanalizasyon ve 1.074 metre yağmursuyu hattı görüntülendi. Görüntülenen 113 bin 977 metre hatla birlikte toplamda 117 bin 994 metre kanalizasyon ve 1.074 metre yağmursuyu hattı temizlendi. Çalışmalar kapsamında 5 bin 313 adet muayene bacası ve 2 bin 561 adet parsel bacası yükseltme çalışması yapıldı. Altyapıdaki gelişmeleri yakından takip ederek son teknolojik ürünleri kullanmaya gayret ediyoruz. Oluşturduğumuz sistem sayesinde gereksiz bir şekilde üst yapıyı kazmıyoruz. Nokta tespitler yaparak arızanın onarılmasını sağlıyoruz. Kanal Görüntüleme ve Temizleme Ekibimiz çalışmalarını sürdürecek” ifadelerini kulladı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız