SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Görüntüler Netleştirilmeli..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da eğlence merkezlerinin bulunduğu caddede çıkan bıçaklı kavgada 1 kişinin öldürülmesi olayında çevrede toplanan güvenlik kamerası görüntülerinin net olmaması üzerine avukatlar, görüntülerin netleştirilmesini talep etti.

Malatya merkez Ramazan Bayramı'nın 1. günü 11 Eylül 2010 tarihinde eğlence merkezlerinin bulunduğu Cezmi Kartay Caddesi'nde çıkan kavgada Serdar Merkan (25), bıçaklanması sonucu öldürülmüştü. Olayla ilgili olarak tutuklu sanıklar Servet Teker. (34) ile Mustafa Kılınç (49) ve tutuksuz sanıklar Mehmet Ali G. (33) ile Halife Ö. (36) hakkında Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davaya devam edildi.

Tutuklu sanıklar Servet Teker, Mustafa Kılınç cezaevinden getirtilirken, tutuksuz sanıklar Mehmet Ali G., Halife Ö. ile sanık Servet Teker'in avukatı Kenan Bakça, sanık Mehmet Ali Gökçe'nin avukatı Elif Aslantaş, sanık Mustafa Kılıç'ın avukatı Bayram Özcan, mağdur Süleyman Merkan'ın avukatı Adil Aslan duruşmaya katıldı.

Av. Bayram Özcan, önceki görüntüler üzerinde şahısların isimlerinin yer aldığı CD'yi mahkemeye sundu. Sanık avukatları "Biz dosyadaki kamera görüntülerinin daha netleştirilmesini ve aydınlattırılması yönünde teknik bir imkan olup olmadığı, varsa hangi kurum ve birimde olduğunu araştırıp mahkemenize bildirmek için süre istiyoruz" dediler. Mağdur avukatları ise CD görüntülerini kabul etmediklerini söylediler.

Mahkeme sanık avukatlarının talebini kabul ederek, sanıkların tutukluluk hallerini devamına karar vererek duruşmayı ileriki bir tarihe erteledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız