SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Görüntüsü Var' Demiş!

A- A+ PAYLAŞ

Savcılığa başvuran 26 yaşındaki bayan, nişanlı iken ayrıldığı şahsın kendisini sürekli rahatsız ettiğini, şantaj yaptığını öne sürdü.

Özalper Mahallesi’ndeki olayla ilgili olarak M.E.Y. adlı bayanın, savcılığa yaptığı başvuruda şikayetçi olduğu 30 yaşındaki eski nişanlısı da, kendisini dövdükleri gerekçesiyle M.E.Y.’nin 54 yaşındaki babası M.Y. ve 19 yaşındaki kız kardeşi S.Y.’den şikayetçi oldu.

Polis raporunda olayla ilgili olarak, “Müşteki.. C.Başsavcılığına müracaatla; 2007 yılı içerisinde nişanlandığı şüpheli A.B. ile nişanını attığını, bunun üzerine adı geçen şüphelinin sürekli kendisini rahatsız ettiğini, olay günü ikametine doğru giderken sokak üzerinde yanına gelen şüphelinin kendisini darp ettiğini, bu sırada babası M.Y. ile kız kardeşi S.’nin olay yerine geldiğini, eski nişanlısının babası ve kız kardeşine “kızınızın uygunsuz görüntüleri var elimde” dediğini ve daha sonra olay yerinden ayrıldığını beyanla şikayette bulunmuş, şüpheli A.B.alınan ifadesinde, olay günü konuşmak için müştekinin yanına gittiğinde yanlarına gelen müştekinin babası ve kız kardeşi olan diğer şüphelilerin kendisini darp ettiğini, şikayetçi olmadığını beyan etmiş, diğer şüphelilerde müştekinin beyanı doğrultusunda beyanda bulunarak şüpheli A.B.’den şikayetçi olduklarını beyan etmişler olup, hazırlanan tahkikat evrakı adli mercilere ikmalen gönderilmiştir.” bilgisi yeraldı.

Öte yandan Battalgazi Mahallesi’nde oturan 19 yaşındaki E.O. adlı genç kız, daha önce arkadaşlık yaptığı A.A.adlı şahsın, telefonla arayarak, kendisini ve 38 yaşındaki annesi Er.O.’yu ölümle tehdit ettiği iddiasında bulundu. Polis A.A.’yı arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız