SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görüş Alışverişi Çok Önemli"

0
Güncellendi - 2016-11-01 21:04:00
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Baro Başkanı Av. Enver Han’ı makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Ziyaret sırasında konuşan Baro Başkanı Av. Enver Han, tekrar göreve seçilmeleri dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Malatya için neler yapabileceklerini istişare etmek istediklerini belirterek, “Biz hukukun üstün olduğuna, kuvvetler ayrılığına, yargının bağımsız olmasına, savunmanın bağımsız olmasına inanıyoruz. Sayın Belediye Başkanımız da her ifadesinde hukukun üstün olması gerektiğini ifade etmiştir. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, tekrar göreve seçilmesinden dolayı Baro Başkanı Av. Enver Han’ı kutladı.

Başkan Çakır, “Baro ve avukatlık camiası için bu yeni sürecin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Baro’nun üstlenmiş olduğu görev ve sorumluluk çok önemli. Yargının bir ayağı da Baro’dur. İlimizdeki bütün Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte hareket ederek kentin sorunları için görüş alışverişinde bulunmaları çok önemli. Allah güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.

Bülten

ahmetçakırbaro

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız