SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Görüş Alışverişinde Bulunuyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:47:22
'Görüş Alışverişinde Bulunuyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, beraberinde MHP İl Başkanı Arif Yıldız ve partililerle birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını kaydeden MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, “Ziyaretten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Çünkü hem kamu kurumlarını hem belediyeleri, mahalli idareleri ziyaret etmek güzel bir şey. Mahalli idareler hem demokrasinin gelişmesi açısından hem de vatandaşla kamunun işbirliğinin çok güzel götürülmesi gereken alanlar. Bu nedenle biz MHP olarak yerel idarelere çok önem veriyoruz. Gittiğimiz yerlerde, hangi siyasi partiye mensup olursa olsun belediye başkanlarımızı, mahalli idare mensuplarımızı, milletimizin seçtiği üyelerimizi ziyaret etmeye çalışıyoruz. Onlarla görüş alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaretten dolayı MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan’a teşekkür ederek, “Bizler temelde hizmet için varız. Ülkemizin, beldemizin, yöremizin, gelişmesi adına bir çalışma içerisindeyiz” diye konuştu. Malatya’nın son yıllarda gelişme gösteren bir il olduğuna dikkat çeken Başkan Çakır, “Özellikle kayısı ekonomimiz için önemli. Aynı zamanda Malatya, Organize Sanayi’deki yatırımlarla da sanayi anlamında önemli gelişmeler sağlıyor” şeklinde konuştu.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çakır, şunları kaydetti:

“Şehrin planlı olarak büyümesine önem veriyoruz. Bunun için de biz yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Tabi Büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte Malatya,  bölgede daha öne çıkacak il konumuna geldi. Dolayısıyla büyükşehirin getirmiş olduğu birçok avantaj var. Hem kırsala hizmetin daha yoğun gitmesi adına Özel İdare’nin Büyükşehir’le birleştirilmesi hem de ekonomik anlamda avantajların geliyor olması; yine tek elden şehir planlarının yapılıyor olması ve kaynakların da yine tek elden yatırıma ayrılıyor olması da oldukça önemli. Bizler de şimdiden belediye yapısını Büyükşehir statüsüne uygun bir şekilde; imar yönetmeliğinden diğer sorumlu olmuş olduğumuz bütün alanlara kadar eksiklikleri, bunların tespitini, önümüzdeki yıllar stratejik planda yer alacak şekilde maliyet çalışmalarını arkadaşlarımız yapıyor. Dolayısıyla belediye zaman kaybetmeden de bu hizmetlerine Büyükşehirle de devam edecek.”

Başkan Çakır, ziyarette MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’a tepside kuru kayısı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız