SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görüş Gazetesi 43. Yayın Yılına Girdi

0
Güncellendi - 2016-05-09 00:11:10
Görüş Gazetesi 43. Yayın Yılına Girdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yayınını sürdüren Görüş Gazetesi, 42 yayın yılını geride bıraktı ve 43. yayın yılına girdi.

8 Mayıs 1974'de Cevdet Barış'ın patronajında yayın yaşamına başlayan Görüş Gazetesi, Malatya'nın sesi, gözü, kulağı olma işlevini aralıksız sürdürdü.

Ulusal ve uluslar arası arenada da başarıyla görev yapan birçok meslek mensubunun yetiştiği "Gazetecilik Okulu" olarak da bilinen Görüş Gazetesi, halen Malatya'da yayınlanmakta olan yerel gazetelerin en kıdemlisi.

kupur1_5680411113449"Malatya'nın günlüğünü tuttuğu" bilincini geride kalan 42 yılda büyük bir sorumluluk ve titizlikle yerine getiren Görüş Gazetesi, birçok kişi ve kuruluşun, yakın tarih Malatya araştırmalarında kaynak aldığı arşiviyle de Malatya'nın geçmişini geleceğe taşıma misyonunu sürdürüyor.

malatyahaber.com yayıncısı kadronun da yetiştiği 'okul' olan, Cevdet Barış'ın patronajında ve 'son' Yazı İşleri Müdürü Savaş Barış'ın sorumluluğunda, ilk günkü heyecanla yayın yaşamını sürdüren Görüş Gazetesi'ne daha nice başarılı yayın yılları diliyoruz.

FOTOLAR: Görüş Gazetesi arşivinden..

malatyahaber.com

g1

g2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • harun (7 yıl önce)
    Evet Şehrimizle Özdeşleşen Gazetemiz..Hatırlıyorumda 80'li yıllarda malatyaspor'un Şikeyle kümeye düşürüldüğü yıllar Kışla caddesinden aşağı yürürken tekke Camii civarında bir kitapcı vardı adını şimdi hatırlıyamadığım bitişiğindede Fotoğrafcı,O kitapcının önünde dışarıya GÖRÜŞ gazetesinin Spor sayfasını asırdı bizde Toplanır Şiekeyle İlgili son haberleri Okumaya Çalışırdık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet orhan (7 yıl önce)
    Nice 43 yıllara inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • ORHAN TUĞRULCA (7 yıl önce)
    42 yıllık yayın hayatını geride bırakan Görüş Gazetesini tebrik ediyorum. Bizim gibi yerel üzerinde araştırma yapan yazarlar için de bir okul olan Görüş Gazetesinin başta Yazı işleri müdürü Savaş Bey olmak üzere tüm yayın ekibine başarılar diliyorum. Nice 42 yılları geride bırakması dileği ile...
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN KARABULUT (7 yıl önce)
    42 YILDIR KESİNTİSİZ YAYININI SÜRDÜREN GÖRÜŞ GAZETESİ'NİN 43. YILINDA DA BAŞYARILAR DİLERİM EMEĞİ GEÇEN TÜM ÇALIŞANLARINI KUTLARIM.NİCE YILLARA...
    0
    0
    Yanıtla