SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görüşlerini Alacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:13:47
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi Merkez Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya seçim çalışmaları kapsamında MASTOB Derneği, Saray Mahallesi ve Sivas Caddesi esnafını ziyaret etti.

Sivas Caddesi Esnafı sırasında MHP seçim bürosuna rastlayan Kaya, burada MHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Fahrettin Kıtlık’ı ziyaret ederek 30 Mart seçimlerinde başarılar diledi.

İlk olarak Saray Mahallesi Esnafı ile bir araya gelen Kaya, vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşın artık genç ve dinamik bir başkanı görmek istediklerini dile getirerek sorunlarıyla ilgili çözüm istedi.

Esnaf ziyaretinin ardından CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ile partililer MASTOB Derneğini ziyaret etti.

“YEREL YÖNETİMLER GENEL YÖNETİMLERDEN DAHA ÖNEMLİ”

MASTOB Dernek başkanı Murat Cengiz ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Kaya, STK’ların sorunları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret esnasında konuşan MASTOB Dernek başkanı Murat Cengiz yerel yönetimlerin genel yönetimlerden daha önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: “Adaylarımızı tanıma açısından fikirlerini, neler yapacağını ve memleketimize nasıl hizmet edeceklerini öğrenmemiz açısından istişareler ve bu tür ziyaretler önemlidir. Sizde bu nezaketi bize gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Yerel yönetimler bir il için bir belde için çok önemlidir. O ili cazibe merkezi yapacak oluşumlar yerel yönetimlerdir. Genel yönetimlerden daha da önemlidir”

“DERNEKLERİ TABELA DERNEĞİ OLARAK GÖREN ANLAYIŞA RET EDİYORUZ”

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya ise SYK’ların tabela derneği olarak algılanmasını  ret ettiklerini seçilmesi halinde ise bütün derneklerin, STK’ların fikirlerinin alınacağını ve birlikte hizmet edeceklerini belirtti.

Kaya:“Belediyecilik hizmetleri adına STK’ların görüşünü alarak hizmet edeceğimizi beyan etmiş bulunmaktayız. Üzülerek görmüş oluyoruz ki yerel yönetimlerde Sivil Toplum Kuruluşları Örgütleri Birliğinin (MASTÖB) birçok yerde yerel yönetimlerle ilgili fikirlerini beyan etmiş olmasına rağmen çok fazla dikkate alınmamış. Biz bu derneklerin sadece tabela dernekleri olarak değil belediye ya da kamu kuruluşları tarafından bu şekilde değerlendirilmesini ret ediyoruz. Bizler belediye’ye seçilirsek bütün derneklerin fikirlerini dikkate alarak beraber hizmet edeceğiz”

MASTÖB Dernek ziyaretinin ardından esnaf gezilerine devam eden Kaya, yol üzerinde bulunan MHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Fahrettin Kıtlık’ın seçim bürosunu ziyaret ederek Kıtlık’a başarılar diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız