SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görüşme Olumlu Bir Havada Geçti"

0
Güncellendi - 2018-05-22 22:13:48
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’da merakla beklenen Başkan Adil Gevrek ile Teknik Direktör Erol Bulut arasındaki görüşme gerçekleşti.

Kulübün ve teknik heyetin geleceğiyle ilgili önemli kararların alındığı toplantının olumlu geçtiği belirtildi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Erol Bulut, görüşmenin olumlu bir havada geçtiğini söyledi. Toplantıda Başkan Gevrek ile mevcut tesisin eksikliklerini ve yapılması gerekenleri konuştuklarını belirten Bulut, “Başkanımızla dün bir görüşme yaptık. Kendisi genel itibariyle projelerimize olumlu yaklaştı. Özellikle mevcut tesisimizin eksiklikleri konusundaki bölüm çok faydalı oldu. Tesisle ilgili bölümde futbolculara 24 saat barınabilecekleri sosyal yaşam alanları oluşturulması yönünde bir talebim oldu. Futbolcularımız en üst kata yapılacak kafe-restoran tarzı bir alanda daha çok vakit harcayabileceklerini söyledim. Yine tesisin mevcut eksikliklerini konuştuk. Mesela tesisin çevre düzenlemesi yok. Acilen etrafı kapatılmalı ve yeşil alan için gerekli çalışma yapılmalı. Sahaların ortasına kameraların takılabileceği iki kule yapılmasını talep ettim. Çünkü buradaki kamera kayıtlarıyla analizler yapmamız gerekecek. Yine saha zeminlerinin şu anki stadımızın zemininin kalitesine yükseltilmesi gerektiğini paylaştım. İyi futbol için bunlar şart. Bir kum saha talebim de oldu. Mevcut sahalarımızın yanına bir saha yapılması için de zaten Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin bir girişiminin olduğunu söyledi başkanımız. Tesisle ilgili bunlar konuşuldu ve sayın başkan çok olumlu yaklaştı. Zaten burada hali hazırda şok havuzu ve çim zeminin iyileştirilmesi çalışmaları sürüyor" dedi.

Bulut, kendisi ve ekibinin geleceğiyle ilgili de konuştuklarını belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

"Biliyorsunuz ben daha önce yönetime 3 yıllık bir proje sunmuştum. Bu projenin hayata geçmesi içinde bizim minimum 2 yıllık bir sözleşme yapmamız gerekiyor. Başkana bunu söyledim. Çünkü teknik heyetin de önünü görmesi lazım. Başkanımız faydalı geçtiğine inandığım bir toplantı yaptık. Bu toplantının ikinci ayağını bir iki gün içerisinde yapacağız inşallah."

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Serdar (5 yıl önce)
    Hocam osmanlı sporda iyi oyuncular var skarlishi regaten iyi oyuncular
    0
    0
    Yanıtla
  • Mete Karayel (5 yıl önce)
    Umarım takımın başında kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eser (5 yıl önce)
    Demedi demeyin.Hocanın konuşmaları gitme alametleri.Ertuğrul Sağlam’da aynı taktiği izlemişti.
    0
    0
    Yanıtla
  • adamın istediklerine baksana? ev araba disko kadın mı istemiş tövbe tövbe gözle okuyun hep malatyaspor için o gitse bile istediklerini sırtlayıp götürmücek. hasut malatya diyorlar ya tam seni görüp söylenmiş bi söz bu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun (5 yıl önce)
    Bırakıp gitmeyeceğine dair söz vermeli, güvence vermeli.Karşılıklı anlaşılmadan giderde yüksek bir bedel ödemeli diye madde konulmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Çok doğru söylemiş. Tesis gerçekten iyi değil. Televizyon dan tesisi görenler malatya yı dağın başında bir yer zannediyor. Tesislerimiz aynı zamanda şehri yansıtıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    Erol hocaya tam yetki verilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    inşallah talepler gerçekleşir. ayrıca stadın etrafına yapılan yoncalı kavşağının bir an önce bitmesi ve maça giderken duvardan atlayarak gidip gelme işi kalsın artık. misafir taraftarın olduğu bölüme file çekilmesi ve büyük maçlarda misafir taraftarının alt kısmı boş görünmesi şık değil. bütün stadlarlarda uygulama bu şekil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (5 yıl önce)
    Bu açıklamayı hocanın değil Başkanın yapması daha uygun olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet K. (5 yıl önce)
    Sayın Erol hocanın tespitleri çok doğru, Tesis alanlarınındaki kalite standart bir halı saha ayarının bile altında bir kalitede, çevresinin kapatılıp çıplak dağ alanının ağaçlandırılması gerekiyor.Süper lig kalitesinde bir tesis olması gerekiyor...
    0
    0
    Yanıtla