SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görüşmeler Devam Edecek"

A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, partinin il binasında basın toplantısı düzenledi. 12 Haziran Genel Seçimi ve sonrasındaki gelişmeleri değerlendiren Şahin, terör olaylarını da sert bir dille eleştirdi. Milletvekili Şahin konuşmasında, " Siirt’teki masum 4 kızımıza 200 adet kurşun sıkacak ve el bombası atacak kadar canice davranan ve hamile kadın ve ailesine  kurşun atacak kadar insanlıktan hiç nasibini almamış bir anlayış içindeler." dedi. 
 
"HİZMET ETME ŞANSI ELDE ETTİK" 
 
Malatyalı hemşehrilerimize Meclis çatısı altında hizmet etme şansı elde ettik diyen Milletvekili Mustafa Şahin; "Türkiye’de yapılan 12 Haziran Genel Seçimlerinden önce Ak Parti Milletvekili adayları olarak başta  il merkezi olmak üzere ,ilçelerimiz, beldelerimiz köy ve mezralarımızı ziyaret ederek “  Adeta sıkılmadık el, gidilmedik yer “ bırakmayarak Malatyamız da oy oranımızı % 70’ lere varan oranla  4  milletvekili arkadaşımızla birlikte Malatyalı Hemşerilerimize meclis çatısı altında hizmet etme şansını elde ettik.  Türkiye’ de ilklerin ve ilkeli duruşun öncüsü olan, geleneksel siyasetten uzak duran, insan odaklı siyaseti merkeze alan, yasaklarla yoksullukla ve yolsuzlukla mücadele  etmeyi kendine şiar  edinen Ak Parti, tüm Türkiye’de seçim öncesi gösterilen performanstan daha fazlasını sayın Başbakanımız, bizler milletvekili seçildikten sonra ki 4 yılda da göstermemizi hedef olarak belirtmiştir. Ak Parti iktidarlarını çıraklık ,kalfalık ve ustalık  diye nitelendirdiğimizde özellikle  ustalık döneminde çıraklık ve kalfalık döneminde eksik bıraktığımız  çalışmaları gerçekleştirerek Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’ e daha emin adımlarla ilerlemek istiyoruz." dedi. 
 
"BAKAN ZİYARETLERİ DEVAM EDECEK"
 
Seçim sonrasında Malatya'ya gelerek vatandaşlara teşekkür ettiklerini söyleyen Şahin, "Sorunları yerinde tesbit edip çözüm bulmak için kurum ziyaretlerimizle birlikte  merkez, ilçe, belde, köy ve mezralara giderek çözümleri hızlandırmak için gayret sarf ettik. Yaptığımız bu çalışmalar çerçevesinde özellikle teşkilat, milletvekilleri ve halkımız arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirici istişare toplantıları yaparak bu birlikteliği daha da perçinledik. Meclis’in tatil olmasına rağmen vekil arkadaşlarımızla birlikte Ulaştırma Bakanı, Sağlık Bakanı ve Milli Savunma Bakanımızla görüşerek Malatyamızdaki elzem olan problemlerin çözümü için değerli bakanlarımızla gereken görüşmeleri yaptık. İl başkanımız, belediye başkanımız ve Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte yapmış olduğumuz bakan ziyaretlerini bundan sonraki süreçte de devam ettireceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum. Ayrıca Malatya’da yapılan çalışmalarla ilgili olarak ilk defa sayın Valimizin koordinesinde tüm daire müdürlerimizin yapmış oldukları çalışmaları ve sürmekte olan çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme ve istişare toplantısı bildiğiniz gibi geçen hafta polis evinde yapıldı. Özellikle yapılan bu toplantıda Malatyamızın mevcut sorunlarını daha net görme ve teknik boyutunu yakalama şansını elde ettik." ifadelerini kullandı.  
 
"NÖBETÇİ VEKİL UYGULAMASI BAŞLATTIK"
 
Parti olarak ilk defa 'Nöbetçi Vekil' uygulamasını başlattıklarını belirten Şahin, " Malatya Ak Parti İl Başkanı olduğumuz dönemde vatandaşlarımızın,STK’lar ve muhtarlarımızın milletvekillerimize problemlerini aktarmaları için ( Ankara’ya gitmelerini önlemek ) ilk defa nöbetçi vekil uygulaması başlatarak vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın sorunlarını il binamızda dinleyerek mevcut sorunlarına çözüm bulmalarını daha da  kolaylaştırdık. Ayrıca bu çalışmaya ilave olarak bu dönemde milletvekili olarak seçilen arkadaşlarımızın yapmış oldukları çalışmaları ayda bir defa düzenli bir şekilde Malatya kamuoyu ile paylaşarak, kamuoyunu bilgilendirmek gibi bir sorumluluğumuzun da olduğu inancındayım. Bundan sonraki süreçte düzenli olarak bu bilgilendirme toplantılarını yapacağımı siz değerli basın mensubu arkadaşlarımız aracılığıyla kamuoyuna duyuruyorum." dedi. 
 
"İTİRAZLARA RAĞMEN..." 
 
Seçim sonrasında tatil yapmadıklarını belirten Milletvekili Şahin; "  Ankara’ya çantamız dolu olarak gideceğimizi ve Malatyamızın mevcut sorunlarını çözmek için teşkilatımızın öncülüğünde Ak Parti Malatya milletvekili arkadaşlarımızla birlikte , birlik ve beraberlik ruhu içerisinde ortak akıl  ile hareket ederek mevcut sorunların çözümünün daha da hızlanacağı inancındayım. Malatya Milletvekilleri olarak bu birlik ve beraberliğin ilk meyvelerini almış bulunuyoruz. Yapılan tüm itirazlara rağmen Milli Parklar Bölge Müdürlüğünün Malatya’ya açılması sağlanmıştır." dedi. 
 
"MUHALEFET SESSİZ"
 
Malatya'nın sorunlarıyla ilgili Bakanlarla yaptıkları görüşmeleri hatırlatan Şahin, " Şöför Okulu'nun Malatya Belediyesi'ne  devri için ve Battalgazideki askeri alanın ikinci bir üniversite için tahsis edilmesi ve askeri birlikleri kayısı alımı konusunda Milli Savunma Bakanlığımızla görüşülmesi, Malatya da adeta beş yıldızlı otel konforundaki hastanenin yatak kapasitesinin arttırılması ve Ulaştırma Bakanı ile yapılan görüşmeler sonucu ulaşımla alakalı kuzey çevre yolu,altgeçitler,Yeşilyurt-Gündüzbey-Çelikhan yolu, Battalgazi  ile Baskil arasındaki ulaşımın çözüme kavuşturulması konusundaki görüşmelerin yapılmış olduğunu bir kez daha belirtmekte fayda görüyorum. Malatya’daki trafik  probleminin çözümü konusunda bizlere ciddi kolaylık sağlayan Sanayi, Emeksiz, Akpınar alt geçtilerine ilaveten Battalgazi Kavşağındaki çalışmalara önümüzdeki günlerde başlanacaktır. Yapmış olduğumuz bu çalışmaları hiç bir zaman görmeyen ve sürekli kör bir muhalefet politikası izleyen muhalefet her seçim öncesi Bölge Müdürlükleri Malatya’dan birer birer gitti diye çığırtkanlık yaparken bugün maalesef Milli Parklar Bölge Müdürlüğü Malatya’ya kurulması konusunda sessizliklerini korumaya devam ediyorlar." ifadelerini kullandı. 
 
TERÖR OLAYLARI 
 
Terör olaylarını da değerlendiren Şahin, "Son dönemlerde artan terör olaylarına baktığımızda terör örgütünün özellikle masum sivil insanları öldürmek için ciddi bir gayret içine girdiğini görmekteyiz. İnsanlıklarını, merhametlerini her geçen gün yitiren terör örgütü Siirt’teki masum 4 kızımıza 200 adet kurşun  sıkacak ve el bombası atacak kadar canice davranan ve hamile kadın ve ailesine  kurşun atacak kadar insanlıktan hiç nasibini almamış bir anlayış içindeler. Özellikle bu olaylarda bir kez daha gördük ki muhalefet partileri Kandile atılan bombalara kalkan olmak isteyenlere destek olurken ancak Siirt’teki dört vatandaşımıza ve anne karnındaki çocuğa, halı sahada, düğün salonunda ki savunmasız insanlara vahşice  kurşun sıkanlardan bir kez olsun rahatsızlık duymamaktadırlar.Türkiye’nin milli menfaatlerini çıkarlarını göz ardı edecek kadar kandan beslenen, terörden medet uman insanı merkeze almaktan uzak siyaset yapanlara en iyi cevabı bu yüce millet vermiştir ,vermeye de devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin." dedi. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız