SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Görüşmelerimiz Sürüyor'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, teknik direktör arayışlarının sürdüğünü bildirdi.

Yeni Malatya Spor Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, teknik direktör arayışlarında ince eleyip sık dokuduklarını kaydederek, "Takıma katkı sağlayacak, gelecek planlarımıza uygun bir teknik direktör arayışımız var. 2-3 isimle görüşmelerimiz sürüyor. Bu noktada çokta aceleci davranmak istemiyoruz" dedi.

"KUPA MAÇI'NDA TAKIMIN BAŞINDA SÜLEYMAN KALE OLABİLİR"
10 Kasım'da Ziraat Türkiye Kupası'nda Bucaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Yeni Malatya Spor'da takım hazırlıklara başladı. Kaleci Antrenörü Süleyman Kale yönetiminde çalışmalarını sürdüren Sarı-siyahlı takımda sakatlıkları bulunan Hüseyin Kartal, Cihan ve Can antrenmana katılmadı.

Teknik Direktör Ufuk Sarı'nın görevinden ayrılması sonrası takımı çalıştıran kaleci antrenörü Süleyman Kale'nin herhangi bir teknik direktörle anlaşılmaması durumunda Bucaspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında takımın başında sahaya çıkacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız