SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görüşmeleri Malatyaspor'la Sürdürüyoruz"

0
Güncellendi - 2018-11-08 02:48:04
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, takım olarak iyi bir gidişatlarının olduğunu ifade ederek, Trabzonspor maçını da kazanıp iyi gidişi sürdürmek istediklerini söyledi.

Evkur Yeni Malatyaspor kulübünün televizyonuna konuşan Çiftpınar, Evkur Yeni Malatyaspor'da şuana kadar çok karakterli ve kaliteli futbolcularla birlikte çalıştığını ifade etti. 

Genç defans oyuncusu, sarı kırmızılı kulüpte iki şampiyonluk yaşadığını anımsatarak, "Süper Lig'e çıktık ve ligde kalma başarısını elde ettik. Bunda tabi ki yönetim, teknik direktörümüzün ve futbolcu arkadaşlarımızın payı büyük. Bu sezona da iyi başladık. İlk 3 maçta 7 puan topladık. Ligin ilk haftasında deplasmanda Göztepe'yi 3-1, ikinci hafta ise sahamızda Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettik. Konyaspor'a karşı içeride kaybettik. İçeride oynadığımız bir Sivasspor maçı var ki sonuca baktığımızda üzüldüğümüz bir maçtı ama 3-1'den ardından 4-2'den geriye geldik, maç 4-4 tamamlandı. Bütün 'kazanırız' dediğimiz maçları kazanamadık, o biraz içimizde ukde kaldı" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan iki hafta da iyi sonuçlar aldıklarını dile getiren Çiftpınar, şunları söyledi: "Geride kalan iki haftada galibiyet aldık. Galatasaray ve Aytemiz Alanyaspor maçlarını gol yemeden kazanmasını bildik. Güzel galibiyetler elde ettik. Önümüzde Trabzonspor karşılaşması var. O maçı da taraftarlarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğini aldığımız sürece iç sahada karşımızda durabilecek bir takım yok. İyi oyun olmasa bile terimizin sn damlasına kadar mücadele ediyoruz. İnşallah Trabzonspor maçında da tribünleri doldururlar. Bizde alacağımız galibiyeti onlara armağan ederiz." 

Başarılı defans oyuncusu, kalite bir takım olduklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "İçeride ve dışarıda rakiplerimizin bizden çekindiklerine inanıyorum. Şuanda zaten en az gol yiyen üçüncü takımız. Geçen sezonda en az gol yiyen beş takımdan birisiydik. Savunma konusunda Erol hocamızın da (Erol Bulut) gelmesiyle çok büyük bir yol kat ettik. Eksiklerimizi gidermemiz açısından bize çok yardımcı oldu. İç sahadaki büyük maçlara farklı konsantrasyonla hazırlandık. Rakiplerimizde her şeyin bilincinde buraya geliyorlar. Arkamızda iyi bir destek var. Bu bilinle sahaya çıkıyoruz. Diğer maçlara da aynı şekilde hazırlanıyoruz ama büyük maçların konsantrasyonu farklı oluyor. Geçen sezon Trabzonspor ve Galatasaray'ı mağlup etmiş, Beşiktaş ile berabere kalmış, Fenerbahçe'ye mağlup olmuştuk. Fenerbahçe'yi de mağlup etmek bu sezona nasip oldu."

Çiftpınar, Evkur Yeni Malatyaspor'un Malatya'nın ortak paydası olduğunu belirterek, "Şehrimizin tanıtımı açısından çok önemli. Yayıncı kuruluş şehri ve takımı tanıtan yayınlar yapıyorlar. Bu haftada Galatasaray maçında yaklaşık 21 bin taraftar vardı. Trabzonspor maçında da 15 binin üzerinde taraftarın stada gelmesini istiyorum. Stadımız hemen hemen dolacaktır. Bu içerideki futbolu da etkiliyor. Isınmaya çıktığımızda atmosferi görüyoruz, bu bizi etkiliyor. Taraftarlarımızın stadı doldurmaları çok önemli. İnşallah Cuma günü de bu atmosferi yaşarız" diye konuştu. 

Genç defans oyuncusu, ofansif anlamda da iyi işler yaptıklarını belirterek, "Önce savunma yapmak her şeyden çok daha önemli. İyi savunma yaptığınızda golü buluyorsunuz. Golü her türlü bulabiliyorsun, önemli olan kalende golü görmemek. Hocamız doğru bir stratejiyle takımı oynatıyor. Hep birlikte üzerine koymalıyız. Ofansif anlamda da iyi işler yapıyoruz" dedi. 

Gönlünde her zaman Malatyaspor'un yerinin olduğunu ifade eden Çiftpınar, "Bu şehir, camia, kulüp başarıların en büyüğünü hak ediyor. Bizim gönlümüzde her zaman Malatyaspor var. Burada olmasak da bu şehirden bağlantımı kesmem. Sözleşmemle ilgili konuyu bireysel olarak konuşmak istemiyorum. Başkanımıza da söyledim. Yetkilerimi verdiğim çok değerli bir ağabeyim var. Kendisi öz ağabeyim gibi değerlidir, kendisi başkanımızla irtibat halinde. İnşallah en kısa sürede görüşmeler neticelenir. Ben Malatyaspor'da olmaktan çok mutluyum. Kızım Battalgazi doğumlu, ikametim burada. 4,5 sezondur buradayım. Benim açımdan bir sıkıntı yok. İnşallah en kısa sürede neticelenir. Buradayım, 31 Mayıs'ta sözleşmem bitiyor. Gerekirse 1 Haziran'da oturur yeni sözleşme yaparım, bir sorun yok. Gelecek teklifleri hiç konuşmak istemiyorum. Sezon içerisinde Malatyaspor dışında hiçbir takımla ilgilenmiyorum. Biz sadece görüşmelerimizi Malatyaspor ile sürdürüyoruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Hemen her maçda ilk onbirin değişmez emektarı oldu.bir hata yaptığında golü yiyince onu yerden yere vuranlar var.Oysa aynı sözde taraftarlar yedek kulübesinde oturanlara hiç söz etmezler.sadık da insan her maçta %100 kapasiteyle oynamasını bekleyemeyiz.bazı maçlarda 3 kişilik oynuyor.kendisini seviyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Savas (5 yıl önce)
    Kim alıp ne yapsin seni
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafakorkmaz (5 yıl önce)
    adam adam adam malatyalı olunmaz diyolar ya sadık sen harbi malatyalı oldun
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    yıllardır bas bas bağırıyoruz. bu şehir yerel anlamda iyi yönetilemiyor diye. milletvekilleri ve belediyeler vasatın altında çalışıyor. ( selahattin gürkan ve bülent tüfenkçi hariç) diğer ak partili belediyeler aldı, yürüdü. maalesef malatya her konuda geriye gitti. asayiş olayları son yıllarda patladı, trafik felç oldu, şehir tek merkeze sıkıştırıldı. Allah rızası için vizyonu ve misyonu olan ehliyet ve liyakat sahibi adaylar gösterin biz de gönül rahatlığıyla ak partimize oy verelim. aksi takdirde belediye de elden gidecek. dost acı söyler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş ne alaka!!!!!! Yanlış yere yazmışsın Sadık diyoruz,yeni sözleşme diyoruz,ilk 5 e girer mi takım diyoruz hu huuuuuuu üst tarafı oku öyle yap yorumunu!!!!! Siyaset yapma kendini kurnaz da sanma ak partiye sallayıp yöneticilerini kötüleyip sonrada ak partimize lafını kullanmandan ne kadar zekan olduğu ortaya çıkıyor.ak partiyi gerçekten sevsen seçim öncesi böylesi bir platformda sallamazdın ona.!!
    0
    0
    Yanıtla
  • neşe hanım (5 yıl önce)Erhan isimli kullanıcı yorumuna
    yanlış yerde yazmış olabilir ama doğru şeyleri yazmış. senin gibi lüzumsuz şakşakçılar yüzünden ak parti geçen seçimde 17 puan kaybetti. mhp ak partinin yanlışları yüzünden milletvekili çıkardı. beyefendi ak partiyi bu konuda uyarmış bence gerçek ak partili o. senin gibi şakşakçılar değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizde yanlış yere yapmışsınız mhp ne alaka ..spor diyoruz spor
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    helal sadık gardaş. gerçek bir malatyalı gibi içten ve ciğerden konuşmuşsun. biz de senden razıyız. uzun yıllar bu takıma hizmet edeceğine inanıyoruz. sen de kızın da artık battalgazi torunusunuz. inşallah ileri de malatyaspor'un teknik direktörlüğünü de yaparsın. sana tek eleştirim yaradana kurban o bonus saçlarını kes, inan hem performansın artacak, kafan rahat edecek hem de bana dua edeceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan Arpacı (5 yıl önce)
    Allah'ına gurban sadık takımımızda sen Malatya mayasını veriyorsun seni birakmayiz aslanım
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (5 yıl önce)
    İyi niyetli adam bizde şehir olarak seni çok sevdik, gönlümüzde iz bırakanlardan oldun, senin için en hayırlı karar hangisi ise o olsun, tabiki gönlümüz yuvanda yani Malatyamızda kalmandan yana.
    0
    0
    Yanıtla