SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görüşmeye 1 Gün Erteleme

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:13:50
Görüşmeye 1 Gün Erteleme
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin 18 Ocak'taki il kongresinde başkan adayı gösterilecek kişinin belirlenebilmesi amacıyla Ankara'ya çağrılan 5 taliplinin, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Çarşamba günü yapmaları planlanan görüşme, Başbakanın gündeminin yoğunluğu nedeniyle Perşembe gününe kaldı. 

8 İSİM 5'E DÜŞÜRÜLMÜŞTÜ..

Milletvekili adaylığı düşündüğü için yeniden il başkanlığına aday olmayacağını açıklayan Avukat Bülent Tüfenkçi'nin yerine, bu görev için İdris Boztaş, Avukat Özcan Çetin, Hakan Kahtalı, Nuh Poyraz, Nurettin Sert, İsmet Gürbüz Yılmaz, Mücahit Balin ve Mahmut Üner Özer talip olmuşlardı. Tek adayla kongreye gitme geleneği bulunan AKP'de, il başkanlığına talip olan 8 isim geçtiğimiz hafta Ankara'ya davet edilmiş, Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu ile görüşmüşlerdi.

Bu görüşme sonucu İdris Boztaş, Nurettin Sert ve Mahmut Üner Özer'in devre dışı bırakıldıkları, diğer 5 ismin Davutoğlu ile görüşmek üzere Ankara'ya davet edilmeleriyle anlaşılmıştı. 

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi'nin yanı sıra davet edilen Hakan Kahtalı, Avukat Özcan Çetin, Mücahit Balin, Nuh Poyraz ve İsmet Gürbüz Yılmaz Çarşamba günü Ankara'ya gittiler.

PERŞEMBE'YE KALDI..

Davet edilen 5 ismin Başbakan Davutoğlu ile görüşmelerinin, Başbakanın yoğun gündemi nedeniyle Perşembe gününe kaldığı, Perşembe akşamı bu görüşmenin gerçekleşeceği ve burada 18 Ocak'taki kongrede aday olacak ve il başkanlığına seçilecek ismin belirleneceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız