SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görüş'te 40. Yıl Kutlaması

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:51:17
Görüş'te 40. Yıl Kutlaması
A- A+ PAYLAŞ

8 Mayıs 2014 Perşembe günü yayımlanan 12 bin 282'nci sayısı ile 40. Yayın yılını geride bırakan GÖRÜŞ, gazeteye emeği geçen eski, mevcut çalışanları ve konukları ile birlikte 41. yayın yılına girişini ve kuruluş yıldönümünü kutladı. 

Geleneksel kuruluş yıldönümü yemeğinin ikram edildiği kutlama törenine Malatya Belediyesi Eski Başkanı Seyhan Semercioğlu, SMMMO eski başkanı Mustafa Bahadır Altaş, ASKF Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Faik Demez, MASKİ Daire Başkanı Mehmet Çolak, Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Şahin Doğan, AA Diyarbakır Eski Bölge Müdürü ve GÖRÜŞ Gazetesi eski yönetici ve yazarı Raşit Kısacık, AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, İHA Malatya Temsilcisi Nihat Abacı ve GÖRÜŞ Gazetesi’nin eski ve mevcut çalışanları katıldı. 

GÖRÜŞ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cevdet Barış ve gazetenin uzun yıllar yazı işleri müdürlüğünü yapan Araştırmacı-Gazeteci Celal Yalvaç, GÖRÜŞ’ün 40 yıllık başarı öyküsünün en önemli aktörlerinin gazetenin içeriğini hazırlayan çalışanlar ve GÖRÜŞ okurları olduğunu kaydetti. Cevdet Barış ve Celal Yalvaç kutlama toplantısına katılan, telefonla arayarak kutlayan, mesaj ve çiçek gönderen il yöneticilerine, milletvekillerine, siyasi parti il başkanlarına, sivil toplum kuruluşu yöneticilerine ve GÖRÜŞ okurlarına teşekkür ettiler. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız