SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görüştüğümüz 3-4 İsim Var"

0
Güncellendi - 2018-06-18 19:33:25
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, "Çok fazla transfer yapmayı düşünmüyoruz. Geçen sezonki kadroyu koruyarak, iskeleti koruyarak, belirli bölgelere doğru transferler yapacağız. Takımı bozmadan transferler yapacağız. Görüştüğümüz 3-4 isim var."dedi.

Gevrek, Malatyaspor'un Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildiklerini ifade ederek, toplantının hayırlı olması temennisinde bulundu.

  Transfer çalışmaları kapsamında FC. St. Gallen takımının 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Danijel Alexsic’i kadrolarına kattıklarını anımsatan Gevrek, "Alexsic daha öncede izlediğimiz, devre arasında takip ettiğimiz, hocamızın çok istediği bir transferdi. Hem teknik direktörümüz hem sportif direktörümüz hem de transfer komitemizin istişaresiyle bu transferi gerçekleştirdik. Malatyaspor'a katkı sağlayacağına inanıyorum. İnşallah hayırlı olur" diye konuştu.

  Birkaç transfer yapacaklarının müjdesini veren Gevrek, "Önemli olan nokta transferler yapmak. Danijel Alexsic’in de nokta transfer olduğunu düşünüyorum. Takıma katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.

  Halihazırda iyi bir takımlarının olduğuna dikkat çeken Gevrek, şunları söyledi: "Geçen sezon Süper Lig'de mücadele eden ve 43 puan toplayan bir takımımız var. Tabi burada kiralık olarak forma giyip, giden oyuncularımız oldu. Onunla beraber yollarımızı ayıracağımız birkaç futbolcumuz var. Bunları hallettikten sonra görüştüğümüz, canlı izlediğimiz oyuncular var. Görüşmelerimiz devam ediyor. Çok fazla transfer yapmayı düşünmüyoruz. Geçen sezonki kadroyu koruyarak, iskeleti koruyarak, belirli bölgelere doğru transferler yapacağız. Takımı bozmadan transferler yapacağız. Görüştüğümüz 3-4 isim var. Tabi bunun yanında yollarımızı ayıracağımız futbolcular olacak. Özellikle yabancı oyuncu konusunda yollarımızı ayıracağımız futbolcular olacak. Önümüzdeki günlerde çok fazla acele etmeden transferleri gerçekleştireceğiz."

  Gevrek, yapacakları transferlere ekonomik açıdan da dikkat ettiklerini kaydederek, "Ekonomi anlamda hassasız. Her futbolcuya istediği parayı vereceğiz diye bir şey yok. Ciddi rakamlar dolaşıyor. Transfer yapabilmemiz için o rakamlarında geri çekilmesi lazım" ifadelerini kullandı.

  Teklif gelen futbolcularında olduğunu dile getiren Gevrek, "4-5 futbolcumuzun takip edildiğini biliyoruz. Yurt dışından da teklifler var. Bir takımın 4-5 oyuncusuna teklif var ancak bir kaç tanesine resmi teklif geldi. Şuanda izlenen oyuncular olduğunu çok iyi biliyorum. Bu tekliflerin olması transferde doğru işler yaptığımız anlamına geliyor. Transfer yaparken yüzde yüzü tutacak diye bir şey yok. Yüzde 70-80'i tutuyorsa o başarıdır. Daha önceki yıllarda ve geçen sezon bu başarıyı yakaladığımızı düşünüyorum. 4-5 futbolcumuz izleniyor. Kulübümüzün menfaati doğrultusunda her oyuncumuzu verebiliriz. Tabi hepsini değil ama bir kaç tanesini kulübe katkı sağlayacak şekilde verebiliriz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız