SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görüştüğümüz Futbolcular Var"

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Gürses Kılıç, takımın genel durumunun iç açıcı olmadığını, futbolcuları fiziksel ve psikolojik olarak toparlamaya çalıştıklarını söyledi. 
 
Kılıç, kısa sürede takımı toparlayacaklarını belirterek, "Yeni Malatyaspor büyük bir camia ve insanların beklentileri var. 4 gündür göreve başladık ve 3 gündür de kamp çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımın genel durumu çok iç açıcı değil. Ama biz çalışmalarımızı fiziksel ve psikolojik olarak devam ettiriyoruz. Fazla bir zamanımız yok. Sakat futbolcularımız var. Bunun yanında bazı mevkilerde eksiklikler bulunuyor. Takım 2 galibiyet almış ve 21 gol yemiş. Bunun toparlamak çok kolay değil ama biz elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. İnşallah kısa sürede toparlayacağız" dedi. 
 
Takımla ilgili hedeflere de değinen Kılıç, Yeni Malatyaspor ile ilgili kısa ve uzun vadeli iki hedeflerinin bulunduğuna işaret etti. Kılıç, gelecek yılın takımını oluşturacaklarını kaydederek, "Yeni Malatyaspor ile sözleşmem 1,5 yıllık. Ben bu yılla alakalı herhangi bir beklentiyle gelmedim. Bu sene olabilecek en iyi konumla bitirip, gelecek yılın takımını oluşturacağız. Dolayısıyla hem kısa sürede takımı toplayıp, lige motive etmek ve uzaktaki hedef olarak da, gelecek yılın takımını oluşturmak" diye
konuştu. 
 
Kılıç, ligin ikinci yarısındaki bütün karşılaşmaların kendileri için önemli olduğuna değinerek, şunları aktardı; "Her maça kazanmak için çıkacağız. Ama şartlar kolay değil. Bazı mevkilerde inanın oyuncumuz yok diyebilirim. Bu bir bahane olarak algılanmasın. Sonuçta her maça 11 kişi çıkacağız. Bize yakışan sonuçları almak için çalışacağız." 
 
Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgiler veren Kılıç, "Mehmet Şen ve Hüseyin Kar, burada kalmak istemediklerini söylemişler. Hüseyin Kar ile görüştüm ikna etmeye de çalıştım ama yeni sayfa açmak istediğini söyledi. Zorla oyuncuyu tutmak doğru değildir. Yollar ayrıldı. Bu dönemde transfer yapmak çok zor. Adam almış olmak için transfer yapmak istemiyoruz. Görüştüğümüz futbolcular var. Şuanda net bir şey yok. Umarım en kısa zamanda istediğimiz futbolcuları kadromuza katarız. Gidecek oyuncuları gelecek oyunculara göre belirleyeceğiz. Gelecek oyunculara göre yönümüzü çözeceğiz. İleriki günlerde daha net kararlar vereceğiz" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız