SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Görüştüğümüz İsimler Var'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor Kulübü'nün Başkanı İlhan Kavuk, Malatyaspor camiasına cevap verebilecek teknik direktörlerle temas halinde olduklarını söyledi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Malatyaspor Kulübü Başkanı İlhan Kavuk, "Konuştuğumuz ve opsiyon aldığımız teknik direktörler var. Bazıları milli takım maçlarının bitmesini bekliyor. Maçlar bitimince bir hareket planı yapacaklar. Teknik direktörlük konusu önümüzdeki hafta içerisinde netleşecek. Malatyaspor camiasına cevap verebilecek teknik direktörlerle temas halindeyiz" diye konuştu.

Yeniden kongre yapılıp, kongrede maddi gücü yüksek olan iş adamlarının yönetime alınacağı şeklindeki yorumlara da cevap veren Başkan Kavuk, "Önce camianın bir hareketlenmesine bakıp, ona göre hareket edeceğiz. Ligler muhtemelen 22 Ağustos'ta başlayacak. Daha önümüzde zaman var. Gelişmelere göre hareket ediyoruz" dedi.

Kavuk, kulüplerin vergi borçlarının taksitlendirilmesi ile ilgili olarak da, "Malatyaspor'un faizleri ile birlikte 5 milyon YTL civarında vergi borcu görünüyor. Taksitlendirme işi önümüzdeki hafta sonuçlanacak. Aylık taksitler olarak ödeyeceğiz. Bu taksitlendirme Malatyaspor olarak yükümüzü hafifletmiş oldu" şeklinde konuştu.

GÜNDEMDEKİ İSİMLER..
Bu arada Malatyaspor'un teknik direktörlük için görüştüğü isimlerin Ünal Karaman, Mustafa Uğur, Kadir Özcan ve Mehmet Altıparmak isimlerinin gündemde olduğu öğrenilmişti.

Ünal Karaman geçtiğimiz sezon son haftalarda Konyaspor'daki görevinden ayrılmıştı. Mustafa Uğur, Kayseri Erciyes'i süper lige çıkaran hoca olarak biliniyor. Geçen sezon Diyarbakırspor'u çalıştırdı. Kadir Özcan da, Kasımpaşa'yı süper lige taşıdı, ilk haftalarda başarılı olamayınca yerini Lorant'a bırakmıştı. Mehmet Altıparmak ise geçtiğimiz sezon Kartalspor'da görev yaptı.

Bu 4 ismin yanı sıra, 3 büyüklerden birinin teknik heyetinde görev yapan bir ismin de Malatyaspor’un teknik direktör alternatiflerinden biri olduğu, 4 isimden sonuç alınamazsa, bu isimle de görüşüleceği belirtilirken, kimliği hakkında bilgi verilmemişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız