SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görüştüğümüz Oyuncular Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:44:34
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, transfer çalışmaları konusunda biraz daha hızlı hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu Gerede'de yoğun tempoda sürdürüyor. Teknik direktör Yücel İldiz'in kampa katılmasıyla birlikte vites yükselten futbolcular, deyim yerindeyse askeri bir çalışmaya tabi tutuluyor. 

6 yıl aradan sonra Malatya'yı PTT 1. Lig'de temsil edecek olan Yeni Malatyaspor'da takıma yeni katılan futbolcularla birlikte mevcut oyuncular arasındaki uyum teknik heyeti memnun ederken, transfer çalışmalarının ağırdan işlemesi ise tecrübeli teknik adam Yücel İldiz'i düşündürüyor. 

Malatyaspor'un ardından yıllar sonra Yeni Malatyaspor'un başına geçen tecrübeli teknik adam, yeni sezonla ilgili çalışmaları yürütürken, diğer yandan da transfer çalışmalarıyla yakından ilgileniyor. Kulüp başkanı Adil Gevrek ile birlikte transfer konusunda ciddi bir çalışma yürüten İldiz, yabancı oyuncu transferlerinin ardından yerli oyuncu transferinin kısa sürede bitirilmesini istiyor. 

"UMARIM İSTEDİĞİMİZİ YAPABİLİRİZ"

İldiz, Bolu Gerede'deki kamp çalışmalarının yoğun tempoda devam ettiğini belirterek, bir yandan da transfer çalışmalarını yürüttüklerini kaydetti.

Yeni Malatyaspor'un zorlu bir süreçten sonra PTT 1. Ligi'ne çıktığını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, "Kampa biraz geç geldim. Gelir gelmez şöyle bir takımıma baktım ve transferde biraz daha hızlı hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Transfer ve kamp çalışmalarımız devam ediyor. Tabi diğer takımlar da çok ciddi transferler yapıyorlar. Umarım burada istediğimizi yapabiliriz. Görüştüğümüz oyuncular var. Yabancılar katıldı. Başkan ve yönetim diğer görüşmeleri sürdürüyor. Umarım kafamızdaki oyuncuları kadromuza dahil ederiz. Aldığımız yabancı oyuncuların bir kalitelerinin olduğu belli. Ancak bu ülkenin şartlarına uyum sağlamak onlar açısından sıkıntı olabilir. Yabancı transferi önemli. Bizim zaten mevcut bir kadromuz var. Bu kadroya alacağımız yerlilerin yanında yabancıların kaliteleri çok önemli. 5 tane iyi yabancı bu takıma çok şey katar" dedi. 

"SAĞLAM ADIMLARLA HAREKET ETMELİYİZ"

İldiz, Malatya şehrinin başarıya aç olduğunu kaydederek, bu bilinçle hareket edip, sağlam adımlar atmaları gerektiğini söyledi.

Hazır ve iddialı bir takım oluşturmak için çalıştıklarını dile getiren İldiz, şunları kaydetti: "Burada güzel bir ortamda çalışıyoruz. Tabi her kamp döneminde yaşanan oyuncu deneme, gelen, giden gibi durumlara alışkınız. Bunu burada da yaşıyoruz. Önemli olan buradan bir takım çıkarabilmek. Malatyalılar yıllarca başarıya aç kalmış. Bu açlığı giderebilmek için ağır ama salam adımlar atmalıyız. Biz transferde ne çok uçmalıyız, ne de rakiplerimizin altından kalmalıyız. Yeni Malatyaspor’u bu ligin iddialı takımı yapmalıyız. Bu lig eskisi gibi değil. Şimdi kalite daha yüksek. Süper lig kalitesine yakın diyebilirim."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız